INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL ITALIA

Killerul Stelei în echipa săptămînii din Italia!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

În weekend a avut loc etapa a 17-a din Serie A şi Milan conduce în continuare în clasament deşi a pierdut derby-ul cu AS Roma. Meciul dintre Inter şi Fiorentina nu s-a jucat din cauză că formaţia lui Chivu a disputat finala Campionatului Mondial al Cluburilor în timp ce Sampdoria - Genoa a fost amînat din cauza zăpezii.

Din echipa etapei realizată de englezii de la goal.com nu putea lipsi jucătorul care a lăsat Steaua în afara Europei. Uruguayanul Cavani a marcat din nou pentru Napoli în minutul 93 şi gruparea de pe Sao Paolo a ajuns pe locul 2 în clasament, la 3 puncte în spatele liderului AC Milan.

Iată şi cel mai bun 11 al etapei cu numărul 17 din Serie A:

Sistem de joc: 4-3-3

Padelli (Bari) - Zambelli (Brescia), Juan (Roma), Lucarelli (Parma), Grava (Napoli) - Hernanes (Lazio), De Rossi (Roma), Jimenez (Cesena) - Sanchez (Udinese), Cavani (Napoli), Quagliarella (Juventus)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  20 Decembrie 2010, 18:00

steaua e una din echipele cu cele mai putine ocazii de gol, si cel mai urat fotbal aratat in europa de cand exista clubul asta. performantele voastre se leaga de noroc, sau de nea vali ceasca. numai udrele si suporterii infocati ai acestei echipe cred ca steaua are mereu ghinion. in subiectivismul vostru nu intelegeti ca de multe ori ati avut noroc. voi o dati tot pe ghinion. ar vrea alte echipe se aiba ghinionul vostru.

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  20 Decembrie 2010, 17:53

n-ati meritat nici 6 puncte in grupa asta, numai daca ne gandim la egalul cu napoli din tur, cand steaua a avut bulan sa dea 3 goluri din 1 ocazie, si tot ei se plangeau ca au pierdut 2 puncte. nu, de fapt ati castigat unul, consultati statistica. la utrecht in deplasare trebuia sa ia 5-0 steaua, a egalat din autogol. in retur, utrecht merita minim un egal, atunci nu a avut noroc steaua, ati auzit ca olandezii sa se fi plans? la napoli, scorul corect ar fi fost 2-0 pt napoli. steaua are ghinion?

vipdanciu
vipdanciu  •  20 Decembrie 2010, 16:29

frate o sa o tineti cu cavani cum ati tinut-o si cu maccarone..si dak cu lecce chiar a fst bulan cu steaua numai bulan n-a fst..obisnuiti-va cu ideea: STEAUA NU A JUCAT FOTBAL CU NAPOLI..era logic ca napoli va bate

Vezi toate comentariile (4)
Comentează