INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1

Kroos i-a pasat la gol și apoi l-a accidentat! Apărarea e în piuneze » A fost ultimul meci al lui Pepe la Real Madrid?

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 21:04

Iar Atletico pe "Bernabeu". Fanii blancos s-au strâmbat când l-au văzut la Simeone. Aveau motiv. Cholo a fost întotdeauna o amenințare pentru ei, mai ales aici.

În precedentele 3 derbyuri pe terenul Realului, argentinianul câștigase de fiecare dată. Și nici azi nu s-a predat. Griezmann a egalat în minutul 85, răzbunând acel 0-3 din tur, cu hat-trick CR7.

"El trono es nuestro", scria pe bannerul imens al peluzei albe. Dar, la final, a fost liniște în templul Madridului. 1-1.

Dacă nu e Ramos, apare Pepe

După o primă repriză închisă, în care Cristiano putea totuși deschide scorul, dacă Savici nu ar fi respins acrobatic de pe linie (31), gazdele au făcut 1-0. Nu BBC, ci Pepe. Kroos i-a centrat la fix, specialitatea neamțului, iar stoperul lusitan a fost neiertător: cap la colțul lung. Dacă nu e Ramos, atunci e Pepe (52).

Zece minute mai târziu, Torres a fost aproape de 1-1, însă a șutat exact în Navas într-un duel unu la unu cu portarul advers. Imediat, apărarea lui Real a primit lovitura. Sinucigașă.

Bodycheck ca la hochei

Încercând să respingă o minge periculoasă la marginea propriului careu, Kroos a intrat direct în Pepe, lovindu-l cu genunchiul în coaste. Bodycheck violent, ca la hochei. Fundașul s-a ridicat în cele din urmă, a vrut să continue, dar i-a fost imposibil. Durerea era prea mare. Kroos i-a pasat decisiv la gol și tot el l-a scos din joc. De parcă Pepe nu fusese accidentat suficient: 9 partide pierduse campionul european din cauza leziunilor în acest sezon de LaLiga. Primul verdict: două coaste rupte. Pepe ar putea lipsi până la finalul sezonului, ceea ce înseamnă că acesta a fost ultimul meci pentru fundașul portughez la Real Madrid

"Grizou", la scurt

Fără Pepe, defensiva albă s-a fisurat. Iar o dată cu înlocuirea lui Kroos, întreg sistemul madrilen a început să se clatine. Și a cedat exact în zona centrală. Lansat pe spațiu liber, Griezmann, despre care L'Equipe a scris că ar putea ajunge pe "Bernabeu" în 2018, a găsit colțul scurt neacoperit și l-a învins pe Navas. 1-1 (85). Al 4-lea derby consecutiv în care Real nu câștigă acasă. z

REAL - ATLETICO 1-1 (VIDEO)
(Pepe 52 - Griezmann 85)
REAL: Navas - Dani Carvajal, Pepe (67 Nacho), Sergio Ramos, Marcelo - Kroos (76 Isco), Casemiro, Modrici - Bale (81 Lucas Vázquez), Benzema, C. Ronaldo. Antr. Z. Zidane
ATLETICO: Oblak - Juanfran, Godín, Savic, Filipe Luis - Saúl (62 Correa), Gabi, Koke, Carrasco (88 Giménez) - F. Torres (78 Partey), Griezmann. Antr. D. Simeone
A arbitrat Ricardo de Burgos Bengoetxea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
valyomanyd
valyomanyd  •  08 Aprilie 2017, 21:45

Jurnalistule, ai modificat o "gluma", nu trebuia sa-mi multumesti, lasa pe degeaba :))))vezi ca mai ai una :)))))

valyomanyd
valyomanyd  •  08 Aprilie 2017, 21:32

Alta gluma : " Fanii blancos s-au strambat cand l-au vazut LA Simeone " :))))))))))

valyomanyd
valyomanyd  •  08 Aprilie 2017, 21:30

Din glumele gesepiste :" A fost meci al lui Pepe la Real Madrid ? " :))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează