INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Tensiuni în Hexagon » Mbappe, furibund: „Dacă naționala e fericită fără mine, atunci sunt gata să plec!”

Kylian Mbappe, dezamăgit de suporterii Franței // sursa foto: Imago
Kylian Mbappe, dezamăgit de suporterii Franței // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 12:17 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 17:39

Atacantul lui PSG a vrut să demonstreze cât este de legat de naționala Franței, însă afirmă în interviul pentru L'Équipe: „Nu am vrut niciodată să creez probleme. Dacă naționala e fericită fără mine, atunci sunt gata să plec”.

Kylian Mbappe s-a decis să vorbească. Nu doar cu RMC Sport și nu numai despre transferul ratat la Real Madrid.

Într-un interviu pentru L'Équipe, atacantul în vârstă de 22 de ani al lui PSG a comentat și situația sa la națională, după un Euro tensionat, el fiind învinovățit de eșecul „cocoșilor galici”. O prestație sub așteptări și ratarea penalty-ului decisiv la înfrângerea în fața Elveției, în „optimile” Campionatului European 2020.

Kylian Mbappe: „Am simțit că încep să devin o problemă”

A vrut să demonstreze cât este de legat de tricoul albastru. „Nu am luat niciodată nici măcar un euro pentru a juca la selecționata Franței. Întotdeauna voi evolua gratis pentru naționala mea”. 

A adăugat: „Dincolo de orice, nu am vrut niciodată să creez probleme. Totuși, la un moment dat, am simțit că încep să devin o problemă. Și alții au simțit același lucru, spunând că echipa a pierdut din cauza egoului meu și că, fără mine, ar fi putut câștiga”.

Kylian Mbappe: „Am fost șocat"

Mbappe a mers mai departe: „Naționala Franței este cea mai importantă. Dacă e fericită fără mine, atunci sunt gata să plec”. 

A dezvăluit că „m-am întâlnit cu președintele federației, Noel Le Graet, am discutat, i-am spus că m-am supărat când am fost insultat, numit «maimuță» după ce am irosit lovitura de pedeapsă cu Elveția. Să fiu făcut «maimuță» pentru un penalty ratat? Am fost șocat”.

49 de selecțiiare Kylian Mbappé la naționala Franței, pentru care a marcat 17 goluri

136 de goluria înscris Mbappe pentru Paris Saint-Germain în 182 de meciuri din 2017

Mbappe: „Da, l-am numit «vagabond» pe Neymar”

În același interviu, Kylian Mbappe a recunoscut ce a spus pe bancă, după ce a fost înlocuit în meciul cu Montpellier. „Da, l-am numit «vagabond» pe Neymar”, a admis atacantul lui PSG în L'Équipe. 

„Nu am fost mulțumit cu o pasă. Sunt lucruri care apar în fotbal, se întâmplă pentru că vrem să câștigăm. Am vorbit cu el, nu mai e nicio problemă”.

E posibil să nu mai semneze cu Real Madrid

Mbappe a afirmat că „dacă aș fi plecat în vară, m-aș fi dus doar la Real Madrid”. Dar sugerează că e posibil să nu mai semneze cu clubul blanco. „Adevărul de ieri nu este și adevărul de astăzi sau de mâine. Dacă mi-ar fi zis cineva că Messi va juca la PSG, n-aș fi crezut. Așa că nu știu ce se va petrece anul viitor”.

Nu a ascuns că „am fost puțin îngrijorat când l-am auzit pe președintele clubului spunând că nu voi pleca, că nu voi putea pleca gratis. Apoi, am înșeles că a fost modul lui de a-și dovedi atașamentul. Clubul chiar ține la mine”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Fostul coechipier al lui Buga a fost asasinat! Avea o curea în jurul gâtului

Gică Craioveanu surprinde » Despre ce jucător al Barcelonei spune că „n-ar juca nici la Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  05 Octombrie 2021, 20:01

 un mare campion, el e noul Pele...un exemplu pentru toti jucatorii nostri : „Nu am luat niciodată nici măcar un euro pentru a juca la selecționata Franței ! Întotdeauna voi evolua gratis pentru naționala mea”. 

mehighms
mehighms  •  05 Octombrie 2021, 17:36

"Dar suferează că e posibil să nu mai semneze cu clubul blanco" mama dracu de limba romana!

leu.mr
leu.mr  •  05 Octombrie 2021, 13:26

S-a trezit si copilul asta sa vorbeasca, nu-i mai ajung retelele de tembelizare si chefurile cu saltimbancul brazilian

Vezi toate comentariile (3)
Comentează