INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

L.A. Confidential » Galaxy îl oferă pe Donovan pentru Ronaldinho!

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Los Angeles Galaxy insistă pentru transferul lui Ronaldinho şi îl oferă lui AC Milan la schimb pe americanul Donovan.

Americanii nu renunţă la visul de a reface cuplul Ronaldinho - Beckham la Galaxy şi îl vor acum pe brazilian, nu în ianuarie, cînd l-ar putea lua gratis. "Los Angeles Times" a scris despre mutarea cu care vor să-i convingă pe cei de la Milan să-i dea drumul. Nu oferă bani, cum au cerut "rossonerii", ci pe Landon Donovan, simbolul clubului şi un jucător remarcat la Mondiale, ce vrea să se întoarcă în Europa, după scurtele aventuri de la Bayern şi Everton.

Plictisit şi obosit deja după trei zile de antrenamente intense cu Allegri, Dinho e atras de salariul anual de 10 milioane de dolari pregătit de Galaxy, puţin sub noul contract de opt milioane de euro (dublu faţă de pragul impus de Berlusconi!) cerut clubului de agentul său.

Dincolo de declaraţiile de faţadă, "Dinho rămîne pe viaţă", Milan i-a găsit şi înlocuitor: japonezul Honda e la un pas să se transfere pe "San Siro". Mai trebuie rezolvată diferenţa între oferta de 13 milioane de euro şi pretenţiile lui ŢSKA Moscova, cifrate la 15 milioane.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
kiraly
kiraly  •  26 Iulie 2010, 00:52

Landon Donovan,cand e sa ajunga in cluburile din Europa,nu face altceva decat sa faca lustrul la bancile de rezerve.La Bayer Leverkusen a adunat 7 meciuri,la Bayern Munich 6 meciuri oar la Everton a jucat de 10 ori si a marcat doua goluri.N-are fata de Milan si sunt destui jucatori mai buni ca el la gruparea italiana:Borriello,Abate,Pirlo,Ambrosini,Huntelaar,Borriello

Vezi toate comentariile (1)
Comentează