INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JIMMY JUMP

L-a lovit şi pe el criza » Ajutaţi-l pe Jimmy Jump!

Articol de - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Celebrul fan al Barcelonei care dă bătăi de cap stewarzilor prin apariţiile surprinzătoare pe teren cere sprijin pentru a strînge bani de amenzi.

Ani la rînd, Jimmy Jump a înşelat vigilenţa stewarzilor pe stadioanele de pretutindeni. Ultima sa apariţie-surpriză pe un teren de fotbal, se ştie, a fost la finala Mondialului sud-african, Spania - Olanda (1-0). Şi-ar mai face-o şi de acum încolo, dar criza financiară l-a adus la fundul sacului. Mai precis, Jaume Marquet i Cot, pe numele său din buletin, nu mai are bani pentru a plăti amenzile cu care e sancţionat de autorităţi la fiecare descindere pe gazon!

Deunăzi, de pildă, el a apelat la fani pentru a-l ajuta să "finanţeze" viitorul "proiect". Concret, Jimmy Jump şi l-a fixat drept ţintă pe Jose Mourinho. Vrea să ajungă pe Bernabeu ca să-i pună antrenorului de la Real pe cap cunoscuta sa căciuliţă roşie. Pentru un catalan, pe deasupra şi mare suporter al Barcelonei, ar fi o lovitură de imagine extraordinară. Şi pentru că-l vizează pe tehnicianul marii rivale, el se aşteaptă ca primii ce-i vor sări în ajutor cu banii de amendă să fie fanii blaugrana.

"Apariţiile astea surpriză pe teren sînt viaţa mea. Consider că e o adevărată artă"
Jimmy Jump

2002 e anul în care Jimmy Jump a pătruns prima oară pe un teren de fotbal, pe Camp Nou, la un Barcelona - Alaves

100.000 de euro
a scos Jimmy Jump pînă acum din buzunar pentru a-şi plăti amenzile date de poliţie

60.000 de euro e cea mai mare amendă pe care a plătit-o Jimmy pînă acum, în 2005, la un Real - Barca

5 apariţii-surpriză anual e cota pe care şi-a fixat-o Jimmy Jump. Iar pînă acum a respectat-o întotdeauna

MOMENTE MEMORABILE CU JIMMY JUMP
Atac la Cupa Mondială
La ultima descindere pe un teren de fotbal, la Johannesburg, înaintea finalei CM 2010, Jimmy Jump le-a dat emoţii oficialilor FIFA. El a pătruns pe gazon chiar cînd echipele erau aliniate la centru şi şi-a pus căciuliţa pe trofeu. Amenda pe care i-au dat-o autorităţile sud-africane: 200 de euro.

L-a pedepsit pe Figo
Suporter înfocat al Barcelonei, Jimmy nu s-a lăsat pînă nu l-a pedepsit pe Luis Figo pentru că a trădat clubul transferîndu-se la Real Madrid. La finala Euro 2004, Portugalia - Grecia, el i-a păcălit pe stewarzi, a intrat pe teren şi a alergat pînă la Figo, în care a aruncat cu steagul blaugrana.

A vrut să înscrie golul 5.000 al Barcelonei
Pe 2 februarie 2009, la un Santander - Barcelona, Jimmy Jump şi-a pus în cap să marcheze el golul 5.000 al favoriţilor săi. Era 1-1 cînd şi-a făcut apariţia pe teren, dar, în criză de timp, elevii lui Guardiola nu l-au "sprijinit", ci au ajutat la evacuarea sa. Reuşita jubiliară i-a aparţinut lui Messi.

Plan dejucat la Glasgow
La un meci de Ligă, Celtic - Barcelona, disputat în 2008, Jimmy s-a deghizat în scoţian, dar nu i-a putut păcăli pe poliţişti. Aceştia l-au "capturat" chiar în incinta stadionului Celtic Park, după ce-l urmăriseră încă de la coborîrea din avion. Partida a văzut-o, dar sub supravegherea forţelor de ordine.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
loredanilk
loredanilk  •  20 Noiembrie 2010, 09:46

Fotbalul a devenit prea serios, sunt bine veniti cei ca el, ne mai descretesc fruntile

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  20 Noiembrie 2010, 07:07

ma mir ca nu sa gasit un judecator sa-l puna pe lista neagra si sa-i interzica accesul la orice meci de fotbal,pentru ca asta merita mascariciul asta.

dumyalx
dumyalx  •  20 Noiembrie 2010, 01:47

Nebun dar tare! Ma distreaza tare cand il vad intrand pe teren!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează