INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID CASTILLA

L-au făcut de rîs » Debut amar ca antrenor pentru Zinedine Zidane: bătut de Atletico B şi insultat de fanii rivali!

Zidane mai are multe de învățat, neavînd încă nici licență de antrenor pentru Segunda
Zidane mai are multe de învățat, neavînd încă nici licență de antrenor pentru Segunda

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 20:26

Noul tehnician al lui Real Madrid Castilla a pornit cu stîngul cariera de "principal". Suporterii adverşi i-au strigat ”Materazzi, ale, ale”, nefiind potoliţi decît după intervenţia Gărzii Civile


Debut nefericit pentru Zinedine Zidane în cariera de antrenor principal. Plecat din umbra lui Ancelotti, fostul campion mondial a pierdut primul său meci pe banca lui Real Madrid Castilla, echipa secundă a "galacticilor", tocmai în derbyul cu Atletico B din Segunda (1-2). Eşecul n-a fost nimic însă pe lîngă ce a trebuit să suporte Zizou, 42 de ani, din partea fanilor adverşi, care l-au înjurat şi ironizat nonstop.

"Chelule, pune-ţi ceva pe cap că mă orbeşti!", "Zidane, Florentino vrea să te dea afară, de aceea te-a trimis la Castilla" şi "Sună-l repede pe Carletto!" au fost cele mai blînde fraze aruncate de la doi metri, din tribună. Spaniolii n-au uitat de episodul din finala CM 2006 cu Italia şi celebrul cap în piept care l-a costat eliminarea şi i-au strigat "Materazzi, ale, ale", aluzie la victima sa de la Berlin. Pentru a potoli spiritele încinse şi insultele fanilor a fost nevoie de intervenţia la pauză a trei agenţi de la Garda Civilă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cuminteionut
cuminteionut  •  26 August 2014, 14:52

Va spun eu cum sta treaba...aia sunt fani basci care alaturi de cei catalani sunt cei mai infecti din spania..ei zic ca nu fac parte din spania..si sincer la cum se comporta au dreptate

lucell
lucell  •  26 August 2014, 11:54

Daca si pe Zidane il jignesti in felurile astea,e clar.Sa mai spuna ceva aia care spuneau ca Hagi a fost huiduit sau mai nu stiu ce la amicalul ala.:)

vasy86le
vasy86le  •  26 August 2014, 10:00

Penibili, Zidane e o legenda, un om care a realizat multe la viata lui, sunt curios, ce au realizat la viata lor acei idioti care il ironizau si isi bateau joc?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează