INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON

LA Galaxy refuză să îl lase pe Landon Donovan să rămână la Everton

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Angeles Galaxy a anunţat că fotbalistul Landon Donovan va reveni în SUA la 15 martie şi că formaţia din MLS nu este interesată de o prelungire a împrumutului jucătorului la Everton, informează AFP.

" LA Galaxy nu este interesat de o prelungire a împrumutului. Antrenorul Bruce Arena anunţă că Donovan va reveni la Galaxy în data de 15 martie", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului american.

Bruce Arena s-ar gândi la varianta ca Donovan să mai rămână la Everton doar în cazul în care startul Campionatului nord-american de fotbal (MLS) va fi amânat. Deocamdată, în MLS încă nu s-a ajuns la un acord între sindicatul jucătorilor şi organizatorii competiţiei, în ceea ce priveşte salariile. Teoretic, LA Galaxy ar avea programat primul meci al sezonului 2010 la 27 martie.

Antrenorul lui Everton, David Moyes, a declarat că ar vrea ca împrumutul lui Donovan să fie prelungit. Landon Donovan a fost împrumutat de LA Galaxy la Everton în iuna ianuarie, pentru perioada de pauză competiţională din SUA.

Mediafax

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  10 Martie 2010, 05:47

la utlimul joc cu hull donovan a inscris si de 2 ori si a pasat pt 5 everton -1 hull

 •  06 Martie 2010, 19:06

cristi, de cand a venit donovan everton le-a batut si pe chelsea si pe man utd. nu degeaba il vrea moyes la echipa. in caz ca nu ai urmarit meciurile lui everton te anunt eu ca presa engleza l-a declarat de 2 ori jucatorul meciului pe donovan

 •  06 Martie 2010, 18:29

foarte bine,oricum nu e de premier league acest donovan,nu joaca nimic!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează