INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Lacrimi

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Ronaldo a fost scos aseară pe targă în timpul restanţei cu Livorno (1-1) şi se presupune că accidentarea e foarte gravă

Coşmar pentru Ronaldo! A bifat cel mult 180 de secunde aseară în partida AC Milan - Livorno (1-1), meci restanţă din Serie A, după care a părăsit gazonul înlăcrimat şi pe targă, accidentat grav la genunchiul stîng. Atacantul de 31 de ani a intrat în minutul 57 în echipa milaneză, la scorul de 0-1, iar după alte trei minute s-a întîmplat faza ce ar putea să pună punct carierei sud-americanului.

A fost o centrare de pe partea dreaptă a lui Oddo, Ronnie a venit la prima bară şi a încercat să-i ia faţa lui Vidigal. Din duelul cu apărătorul lui Livorno, brazilianul a călcat strîmb, l-a dărîmat şi pe lusitan, care, în cădere, a atins mingea cu mîna şi arbitrul a dat penalty! Dar decizia lui Brighi a devenit un detaliu minor, întrucît toţi ochii celor din teren şi din tribune erau aţintiţi spre Ronaldo, care plîngea şi se tăvălea de durere. Imaginile aminteau de ultima accidentare gravă a starului, suferită în urmă cu 8 ani la meciul de pe "Olimpico" dintre Lazio şi Inter.

Ronnie a fost scos pe targă şi dus de urgenţă la spital şi pînă la un diagnostic oficial se presupune că accidentarea este foarte gravă. Probabil o ruptură de ligamente la genunchiul stîng sau o afecţiune a tendonului, ceea ce i-ar compromite nu doar lunile rămase din acest sezon, ci şi întreaga carieră. În vîrstă de 31 de ani, Ronaldo chiar se gîndea, potrivit presei braziliene, să se retragă în vară din fotbalul internaţional. Din penalty-ul scos de sud-american, Pirlo a egalat situaţia la 1, după ce Livorno deschisese scorul în minutul 50 prin Pulzetti.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (30)
 •  15 Februarie 2008, 12:15

cui in momentele astea ii arde de critici inseamna ca e zero si nu are nimic de a face cu fotbalul.sa nu intelegi gravitatea evenimentului e o mare porcarie.sa folosesti 'grande inter'cand inter nu a mai castigat nimic de cand ronaldo a plecat si nu a castigat nici macar cat a castigat in cariera lui un singur jucator[ronaldo]e o prostie mare,f.mare!

 •  15 Februarie 2008, 04:50

http://www.youtube.com/watch?v=X2NHqSXftzU Asha te vom tzine minte....

 •  14 Februarie 2008, 21:04

pacat....mare pacat. pt astia care-l criticati pe Ronaldo: criticat-l pt ce a facut in teren(dak aveti ce critica) nu pt viata privata. Ronnie-the best ever!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează