INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Laporta e ironic: "Noi formăm fotbalişti care cîştigă Balonul de Aur, alţii îi cumpără" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2009 00:00

Preşedintele lui FC Barcelona, Joan Laporta, a afirmat într-un interviu că adversarii de la Real Madrid au avut o atitudine agresivă pe piaţa transferurilor, după ce au plătit peste 200 de milioane de euro pentru achiziţionarea de jucători, informează Reuters.

"Noi formăm fotbalişti care câştigă Balonul de Aur, iar alţii trebuie să-i cumpere. Este bine din punctul meu de vedere că Real l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo, dar Barcelona reprezintă în acest moment punctul de referinţă pentru toată lumea. Real a acţionat agresiv pe piaţa transferurilor. Putem şi noi să ne facem datorii ca ei, dar nu aşa lucrăm", a spus Laporta într-un interviu televizat.

Preşedintele grupării catalane a adăugat că Barcelona are un lot competitiv şi investiţiile vor fi prudente, precizând că nu ştie ce se va întâmpla cu atacantul camerunez Samuel Eto'o. Jucătorului i s-a propus prelungirea contractului cu doi ani, în timp ce Manchester City este interesată să-l cumpere.

"L-am sunat de câteva ori, dar nu răspundea la telefonul mobil. Nu ştiu dacă şi-a schimbat numărul sau dacă şi-a pierdut telefonul, dar eu vreau să vorbesc cu el", a mai spus Laporta.

FC Barcelona încearcă să-l transfere pe David Villa de la Valencia, club la care vor ajunge noi investitori, iar Laporta admite că s-au purtat negocieri, iar oferta este în jurul valorii de 40 de milioane de euro.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
 •  10 Iulie 2009, 12:17

asta e un dobitoc care moare de invidie..halal conducator..besh mah de aici...catalan belit

 •  09 Iulie 2009, 22:41
Postat de pe 09 Iulie 2009, 18:47

@Rivaldo : in ultima vreme Stoichkov Rivaldo Ronaldinho nu sunt doar cativa. Sunt toti

VALENCIA pardon :p

 •  09 Iulie 2009, 22:35
Postat de pe 09 Iulie 2009, 21:06

E cineva caruia nu i-a placut Real Madridul cu Cassilas, Salgado, Hierro, Helguerra, Roberto Carlos, Zidane, Makelele, Figo, Raul, Ronaldo, Gutti, Morientes etc.??! Echipa aceea cum credeti ca s-a format pe-atunci, nu tot ca aceasta de acum?

MIe nu mia placut!!!Am detestat realul de atunci si il detest si pe cel de acum!Politica asta cu transferuri scumpe e urata...Respect BArca pt echipa cladita cu mult truda!Forza VALENICA!!! ;)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează