INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Larissa Riquelme, muza CM 2010, angajată să atragă fani la un club de liga a 4-a

Larissa în plină campanie +10   FOTO
Larissa în plină campanie

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 17:54

Modelul paraguayan Larissa Riquelme a devenit faimoasă datorită Mondialului din 2010, organizat în Africa de Sud. Imaginile cu ea avînd telefonul mobil între sîni au făcut înconjurul lumii. A profitat imediat de popularitatea dobîndită peste noapte, participînd la diverse emisiuni şi concursuri, pozînd în diferite reviste, în special pentru bărbaţi.

Vezi mai jos o galerie foto cu Larissa.

Cu trecerea timpului însă, gloria a început să-i scadă. Nici contractele nu au mai abundat. Aşa se face că Larissa a ajuns acum să facă reclamă unui club de liga a 4-a braziliană. Conducătorii lui America Pernambuco au angajat-o cu o ţintă precisă: să atragă suporteri. Şi cum să o facă ea mai bine dacă nu apărînd dezbrăcată în diverse campanii, inclusiv alături de postere ale echipei. Zîmbetul i-a cam dispărut însă de pe chip.

Oficialii brazilieni cred că acţiunea va fi o reuşită: ”Larissa a fost muza întregii Americi de Sud la Mondialul din 2010. Acum, ea a devenit muza clubului nostru. Este un star internaţional, ne va face bine”.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
stormhb
stormhb  •  09 Ianuarie 2012, 21:14

WWW.CUPACUPELOR.RO - Vrei sa joci Fifa cu cei mai buni jucatori din Romania? te-ai saturat sa joci cu aceiasi jucatori zi de zi? sa joci intr-o cupa la 2 saptamani? noi te ajutam sa-ti gasesti nasul la jocuri, WWW.CUPACUPELOR.RO iti ofera o gama de 50 de jocuri online, de la fifa 07,Counter-Strike pana la yahoo pool, Conquiztador! Acum poti sa-ti arati adevarata valoare, sa dovedesti ca meriti sa fii in top, iti oferim sute de adversari buni, fa-ti cont si arata-ti valoarea !Cei mai buni dintre cei mai buni !

unmaker
unmaker  •  09 Ianuarie 2012, 19:51
Postat de pancone84 pe 09 Ianuarie 2012, 17:19

Asta e un fel de taratura a lor, gen crudu sau dragusanu?

ye ye...dragusanu sa zicem...dar crudita e taratura adevarata :)))...

pancone84
pancone84  •  09 Ianuarie 2012, 17:19

Asta e un fel de taratura a lor, gen crudu sau dragusanu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează