INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Laude din partea lui Ancelotti: "E cel mai profesionist jucător întâlnit vreodată"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 07 mai 2017 10:39

Antrenorul lui Bayern Munchen, Carlo Ancelotti, a declarat că Philipp Lahm este unul din cei mai profesioniști jucători pe care i-a antrenat.

Tehnicianul italian a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Lahm, în cadrul conferinței de presă susținute după Bayern-Darmstadt 1-0. Deși mai avea contract până în iunie 2018, căpitanul lui Bayern a anunțat în februarie că se va retrage la finalul acestui sezon.

"El niciodată nu se plânge și niciodată nu a avut vreo problemă. Este un exemplu excelent pentru ceilalți. Este cel mai profesionist jucător pe care l-am întâlnit vreodată. Dacă aș avea 20 de jucători ca Lahm, nu aș avea probleme. Suntem triști pentru că și-a încheiat cariera, dar trebuie să respectăm decizia sa și sper să găsim un alt Philipp Lahm", a declarat Ancelotti.

Italianul a mai spus că în sezonul următor îl va folosi pe Joshua Kimmich pe postul de fundaș dreapta, în locul lui Lahm. "Suntem bucuroși să-l avem pe Josh, știm că putem conta pe el ca mijlocaș și fundaș dreapta. În sezonul următor, îl vom încerca pe postul de fundaș dreapta", a mai spus tehnicianul de 57 de ani.

În vârstă de 33 de ani, Lahm a evoluat doar la Bayern Munchen (2002-2003, 2005-2017) și sub formă de împrumut la Stuttgart (2003-2005).

36 de meciuria disputat în acest sezon germanul în toate competițiile reușind 2 goluri și 4 assist-uri

5 goluriîn 113 partide a marcat Lahm pentru Germania (2004-2014)

Surse: espnfc.comsquawka.comdailymail.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează