INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

LeBron James, factorul decisiv în transferul lui Coutinho la Barca

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 27 august 2017 16:41

Liverpool a fost încurajată de LeBron James, cel mai cunoscut acționar al "cormoranilor", să îl lase pe Philippe Coutinho să plece la Barcelona.

Starul lui Cleveland Cavaliers a devenit acționar în 2011 la echipa de pe Anfield Road și și-a exprimat punctul de vedere cu privire la mutarea brazilianului.

Conform jurnaliștilor de la El Mundo Deportivo, James a declarat că Liverpool ar trebui să fie deschisă negocierilor cu Barcelona pentru Coutinho și ar trebui să îl lase să plece de pe Anfield Road înainte de încheierea perioadei de mercato.

Coutinho a fost subiectul principal al ultimei perioadei de mercato, iar clubul spaniol speră că mutarea se va realiza în cele din urmă.

Conducătorii de pe Camp Nou speră că ultima ofertă, în jur de 120 de milioane de euro, îi va convinge pe cei de la Liverpool să îl lase să plece pe Coutinho în Spania. De altfel, prezența sud-americanului pe lista de Champions League a echipei engleze este pusă sub semnul întrebării, un alt motiv pentru care transferul are șanse mari de reușită.

Fanii lui Liverpool nu sunt cei mai fericiți în urma declarației multiplului MVP și câștigător al tilului în NBA, după ce vedeta lui Cavs s-a pozat într-un tricou al Barcelonei, primit de la Neymar.dihzxezvwaa8ncr

sursa: 101greatgoals.com

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează