INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Legenda se întoarce! Lampard își anunță revenirea la Chelsea 

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 19:30

Plecat în 2014 de la Chelsea, Frank Lampard, căpitanul care a condus echipa către singurul succes în Liga Campionilor, își anunță revenirea la albaștri. Fotbalistul de 38 de ani ar fi tentat să preia echipa ca manager. 

La momentul actual, Lampard evoluează în SUA pentru New York City, unde continuă să facă spectacol. După primele 18 partide ale sezonului, Frank a reușit să marcheze în 12 rânduri, dar forma i-a fost întreruptă de o accidentare.

Devotamentul pentru Chelsea și viața în Londra sunt principalele motive pentru care mijlocașul își dorește să revină în Anglia. ”Posibilitatea de a antrena Chelsea este vârful pe care îl poate atinge un antrenor. Este una dintre cele mai mari echipe ale lumii. Sunt omul lui Chelsea!”.

Vârsta înaintată și accidentările suferite pe parcursul carierei nu îl îndeamnă deocamdată pe Frank către încheierea carierei de fotbalist, astfel că va mai dura până când mijlocașul își va putea îndeplini noul vis de a-i antrena pe albaștri.

sursa: metro.co.uk

(Răzvan Stîngă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează