INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Leicester este aproape să facă o superfacere cu cel mai scump transfer din istoria clubului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 19:58

Cel mai scump transfer din istoria clubului britanic Leicester, Islam Slimani, este aproape de o mutare la formația chineză de prima ligă Tianjin Quinjan. Asiaticii sunt dispuși să ofere pe algerian suma de 38,5 milioane de lire sterline.

Prin aceasta, formația antrenată de Claudio Ranieri, nu doar că ar scoate banii de pe urma transferului ci ar obține și profit, având în vedere că a plătit vara trecută pentru Slimani suma de 29 de milioane de lire sterline clubului Benfica Lisabona. Sursele publicațiile Sky Sports, susțin că deocamdată chinezii nu le-au făcut nicio ofertă jucătorului algerian și campioanei Angliei.

Antrenată de fostul internațional Fabio Cannavaro, nou-promovata a reușit în această iarnă să dea lovitura reușind să îl deturneze pe internaționalul belgian Witsel care era aproape de a semna cu Juventus Torino.

În același timp, publicația spaniolă "Marca" susține că Ranieri ar fi de acord cu transferul lui Slimani în China doar dacă ar veni în locul său Jackson Martinez, în prezent tot în prima ligă chineză la Guangzhou Evergrande.

În vârstă de 29 de ani, Slimani a jucat pentru Leicester în 16 partide marcând 6 goluri. Pentru naționala Algeriei, a bifat 49 de apariții marcând 25 de goluri, debutând în 2012.

Surse: skysports.comthesun.co.uksportsmole.co.uk

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1211076955587563
Popescu Silviu  •  25 Ianuarie 2017, 21:04

"Titluuuuuuuu!" ... macar el sa fie scris corect. ( superfacere si superdesfacere ).... ziar bun de impachetat peste

Vezi toate comentariile (1)
Comentează