INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VILLAREAL 3-1

Leo Messi reuşeşte o dublă pentru Barcelona şi îi duce pe catalani pe prima poziţie

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

Lionel Messi a fost din nou omul decisiv pentru catalani în victoria, 3-1, de pe teren propriu, cu Villareal, reuşind două goluri.

 

După o primă repriză fără prea multe realizări, argentinianul a ieşit la rampă în partea secundă, marcînd golurile cu care Barcelona s-a desprins şi a obţinut cele trei puncte. Prima oară a fost la capătul unei combinaţii superbe în careul celor de la Villareal, iar a doua oară a împins în poartă şutul respins în faţă de portarul oaspeţilor.

În prima parte a jocului, au marcat Villa în urma unei pase pe culoar a lui Iniesta, iar pentru Villareal a înscris Nilmar după ce a trecut uşor prin apărarea catalană şi a finalizat la colţul lung.


VEZI AICI CLASAMENTUL ÎN SPANIA

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  14 Noiembrie 2010, 12:07

la pracmatism Messi e cel mai bun jucator din toate timpurile, poate nu e atat de placut ochiului precum Ronaldinho, C. Ronaldo, sau Pele dar o baga in poarta in fiecare meci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează