INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-2

Leo Messi: "Ronaldo? Nu vorbesc despre el, sîntem mai buni decît toţi" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Marcator şi în "El Clasico" după prestaţia fantastică din partida cu Arsenal de la mijlocul săptămînii, argentinianul Lionel Messi spune că gruparea catalană i-a fost total superioară lui Real Madrid şi refuză să comenteze prestaţia lui Cristiano Ronaldo în derbi-ul de pe Bernabeu.

"Echipa a demonstrat că e superioară tuturor, dar trebuie să demonstrăm asta din nou. A fost o victorie importantă, însă acum trebuie să mergem mai departe.

Ronaldo? Nu vreau să vorbesc despre el, ci despre meci. Sîntem mai buni decît Real, sîntem primii, avem un avantaj şi trebuie să ni-l conservăm", a spus Messi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (29)
 •  12 Aprilie 2010, 23:54

ce tot spuneti ca Mesii e cel mai bun?ce rezultate a dat el la nationala?daca la Barcelona nu ar fi Xavi si Iniesta,eu cred ca ar avea rezultatele pe care le are si la nationala!

 •  12 Aprilie 2010, 17:16

colegi!Jucator ca Messi nu mai exista,nu e om!!! E peste Ronaldo,Pele,Maradona!!!!!E unic!!!! Inainte se juca mult mai lent...nu era viteza deloc.Ok,Pele,Maradona,Muller,regretatul Dobrin au fost fotblaisti mari,nimeni nu poate contesta acest lucru..insa nu stiu dk vreo 2 ar dintre cei mentionati ar putea face fatza la acest joc de fotbal din ziua de azi!Peace!

 •  12 Aprilie 2010, 15:48

(continuare ...) Dar de la a fii fan si pana la jigniri este drum lung si aceste discutii sunt in van ... Hai Barca!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează