INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

"Leoaica" din Istanbul » Galatasaray are un nou vicepreşedinte: cîntăreaţa Candan Ercetin

Candan Ercetin, cîntăreaţă, compozitoare, realizatoare TV. Şi vicepreşedintă la Galatasaray
Candan Ercetin, cîntăreaţă, compozitoare, realizatoare TV. Şi vicepreşedintă la Galatasaray

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 20:57

Frumoasa Candan, 50 de ani, una dintre cele mai cunoscute voci ale Turciei, a devenit mîna dreaptă a preşedintelui Unal Aysal.

Printr-o mutare rapidă, surprinzătoare, preşedintele Galatei a scăpat de rivalii din interiorul clubului. Unal Aysal, 72 de ani, un businessman cu o avere de peste un miliard de dolari, a organizat alegeri anticipate, a cîştigat din nou şi, imediat, i-a îndepărtat pe vicepreşedinţii Ali Durust şi Albayrak, veterani în conducerea "leilor". Iar printre cei care le-au luat locul este Candan Ercetin.

Faimoasa interpretă pop, 50 de ani, care a studiat la liceul Galatasaray, absolvind apoi Facultăţile de Arheologie şi Muzică din Istanbul, este cunoscută pentru vocea sa, dar mai ales pentru caracterul ei puternic. Care a impus-o la Galata.

Candan va fi mîna dreaptă a preşedintelui Unal. De acum, antrenorul Fatih Terim va asculta şi de ea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
americanu197
americanu197  •  28 Iunie 2013, 09:37

sa inteleg ca presedintele pana acum facea pe ursu dar acum ca a venit ea o sa ia locu la mana lui dreapta...am inteles bine?

dreamer123
dreamer123  •  28 Iunie 2013, 03:43

si terim va asculta de ea...buna gluma asta :))

thumbzilla..
thumbzilla..  •  28 Iunie 2013, 02:10

Cum arata la 50 de ani :|fara cuvinte.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează