INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - JUVENTUS, 6 IUNIE, 21:45, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1

Liber la soții » Luis Enrique permite accesul familiilor în hotel la Berlin înaintea finalei Ligii cu Juventus

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2015 00:00

Antrenorul Barcei preia modelul Guardiola, dinaintea finalei 2011 cu Man. United. Messi și compania vor putea petrece relaxat noaptea de vineri cu iubitele la Gran Hyatt

Luis Enrique vrea să ia presiunea de pe umerii jucătorilor înaintea finalei Ligii. Antrenorul Barcei a decis să nu izoleze echipa în cantonament pentru duelul cu Juventus de pe 6 iunie. "Lucho" le va pemite campionilor Spaniei să locuiască împreună cu familiile la "Gran Hyatt Hotel" din Berlin. Inclusiv în noaptea dinaintea finalei, Messi și compania se vor destinde cu soțiile sau iubitele.

Un semnal important de încredere pe care tehnicianul l-a transmis elevilor săi, preluînd modelul de succes din 2011. Atunci, Pep Guardiola n-a blindat cantonamentul blaugrana de la Roma, iar Barcelona a cîștigat finala cu Man. United. Italienii de la Sportmediaset au răspuns ironic măsurii "tactice", rugîndu-se ca "unele staruri să obosească un pic în camere și a doua zi să se resimtă".

Uruguayanul Luis Suarez va putea uita de inamicul Chiellini în compania soției și a copiilor

Vor să fluiere imnul!

Pînă la Berlin, Barca luptă azi pentru al doilea trofeu al sezonului, finala Cupei cu Bilbao (22:30, Digi 1). Va fi prima la care va asista noul Rege Felipe al VI-lea, iar fanii catalani și basci amenință că vor fluiera imnul național, în semn de protest că finalistelor nu li s-a dat voie cu propriile imnuri și că Real Madrid a refuzat să găzduiască jocul, obligînd federația să mute locul finalei pe Camp Nou.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează