INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Discursul care le-a cucerit inimile argentinienilor » Cum a condus Messi „pumele” către cel mai mare succes din ultimele decenii

Captură cu momentul discursului ținut de Lionel Messi // foto: YouTube @ Netflix Latinoamérica
Captură cu momentul discursului ținut de Lionel Messi // foto: YouTube @ Netflix Latinoamérica

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 11:19 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 12:28

Un discurs mobilizator ținut de Lionel Messi (35 de ani) înainte de finala Copa America din 2021, câștigată de Argentina, a devenit viral odată cu lansarea documentarului „Intrați în istorie: Campionii Americii”.

Înainte de finala Copa America 2021, Argentina - Brazilia 1-0, Lionel Messi, căpitanul albiceleste, și-a mobilizat coechipierii cu un discurs emoționant.

Discursul lui Messi în fața coechipierilor a fost inclus într-un nou documentar Netflix, lansat astăzi, intitulat „Intrați în istorie: Campionii Americii”.

Astăzi s-a judecat recursul privind palmaresul Stelei » Hotărârea venită după doar 6 minute l-a iritat pe Florin Talpan!
PROCES PALMARES STEAUA
Astăzi s-a judecat recursul privind palmaresul Stelei » Hotărârea venită după doar 6 minute l-a iritat pe Florin Talpan!

Discursul lui Lionel Messi dinaintea finalei Copa America a devenit viral

„Azi vreau să vă mulțumesc, băieți. Vă mulțumesc pentru aceste 45 de zile. V-am spus de ziua mea. Am format un grup incredibil, un grup frumos și am savurat fiecare moment.

45 de zile în care nu ne-am plâns de călătorii, de mâncare, de hoteluri, de terenuri, de nimic, băieți. 45 de zile fără să ne vedem familia, băieți, 45 de zile? «Dibu» (n.r. - Emiliano Martinez) a devenit tată și nu și-a putut vedea fiica până acum, «Chino» (n.r - Lucas Martínez Quarta) la fel, și-a văzut doar puțin copilul, și pentru ce? Pentru acest moment.

Pentru că aveam un obiectiv, băieți, și suntem la un pas mic de a-l atinge. Și știți care este cel mai bun lucru? Depinde doar de noi să câștigăm această cupă.

Așa că acum vom ieși, vom ridica cupa și o vom duce înapoi în Argentina pentru a ne bucura de ea alături de familiile noastre, de prietenii noștri, de oamenii care au susținut mereu Argentina.

Și încă ceva, și cu asta închei, nu există întâmplare. Această Cupă trebuia să se joace în Argentina și Dumnezeu a adus-o aici.

Dumnezeu a adus-o aici pentru ca noi să o ridicăm pe Maracana, băieți, ca să fie mai frumos pentru toată lumea. Așa că hai să ieșim pe teren încrezători și liniștiți că o vom lua acasă”.

Copa America 2021 a fost primul trofeu internațional major cucerit de Argentina din 1993 încoace. Victoria din finala cu Brazilia a fost adusă de un gol înscris de Angel Di Maria în minutul 22.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cu PSG devansată de Benfica la al șaselea criteriu de departajare, ne așteaptă un duel-șoc în optimile Ligii!

A venit verdictul în cazul lui Jerome Boateng, găsit vinovat de violență conjugală în primă instanță

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  03 Noiembrie 2022, 14:01

a iesit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wisebit
wisebit  •  03 Noiembrie 2022, 12:40

Acele vorbe le numiti voi show? :)))) Cred ca n-ati vazut in viata voastra un discurs motivational

Vezi toate comentariile (2)
Comentează