INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 0-0

Liverpool a jucat iar slab! Doar 0-0 cu Manchester City

Liverpool
Liverpool

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Vestea bună: adversara Urziceniului nu dă semne că şi-ar reveni. Vestea rea: au reintrat Benayoun şi Torres 

Spre deosebire de partida de joi, cu Unirea Urziceni, managerul Rafa Benitez a făcut patru modificări în primul "11" al lui Liverpool la derby-ul cu City (0-0). Babel, Maxi Rodriguez, Lucas Leiva şi Insua în locul lui Fabio Aurelio, Aquilani, Riera şi Ngog. Schimbările operate nu i-au adus însă şi saltul calitativ aşteptat.

Jocul "cormoranilor" a fost mai tot timpul la fel de liniar, de previzibil ca şi împotriva campioanei României. Spre final, Benitez i-a aruncat în luptă pe tehnicii Benayoun şi Fernando Torres, amîndoi veniţi după accidentări. Degeaba.

Faptul că în cele din urmă s-a ales cu un punct se datorează şi adversarei, care n-a prins nici ea o zi fastă. Şi uite aşa, duelul pentru locul 4 în clasament, ultimul care deschide porţile spre Ligă, a devenit acum o luptă în patru: Tottenham, City, Liverpool şi Aston Villa. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
 •  22 Februarie 2010, 15:24

doar 0-0? hm bine ca a fost tare meciul transmis de gsptv gazul-vaslui, teribil meci jucat pe un stadion cu tribune de tabla si o mocirla in loc de gazon, de niste ametiti care ramaneau lati la orice contact. doar 0-0? 0-0 la voi in redactie! corect zero cunostinte tactice, zero talent gazetaresc. PS: la angajare dati vreun test de inteligenta?

 •  22 Februarie 2010, 14:43
Postat de pe 22 Februarie 2010, 10:32

Lupta pentru locul patru nu adevenit acum o lupta in patru. Se stie inca din prima parte a campionatului ca cele doua, plus Spurs si Villa se vor bate pentru ultimul loc in Ch L.

daca ati fi avut bunul simt sa va uitati la meci si ati fi ascultat comentariul celui mai bun cuplu de comentatori existent, Gradinescu - Ion Viorel, ati fi auzit ca meciul a fost chiar unul bun desi foarte tacticizat

 •  22 Februarie 2010, 13:36

fac pariu ca a fost ideea lu` andrei niculescu ca ala nu suporta camp angliei.cica doar 0-0 amatorilor...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează