INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - STEAUA, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Liverpool îl vrea pe Traore! "Cormoranii" pregătesc 14 milioane de euro pentru vedeta lui CFR!

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2010 00:00

Roy Hodgson l-a remarcat pe ivorianul Lacina Traore şi intenţionează să facă o propunere concretă pentru a-i obţine serviciile în perioada de mercato din iarnă.

Dorit de Napoli şi Arsenal în urmă cu jumătate de an, Traore, 20 de ani a fost cotat de feroviari la 4 milioane de euro, preţ pe care nici una dintre grupările care l-au dorit nu s-a arătat dispusă să îl achite. Conform presei britanice, Liverpool se gîndeşte la o ofertă de 14 milioane de euro (aproximativ 12 milioane de lire) pentru atacantul african, marcator în CFR - Basel, 2-1, din prima etapă a grupelor Ligii.

După ce i-a ratat pe Carlton Cole (West Ham) şi Roman Pavlyuchenko (Tottenham), Liverpool încearcă să-i asigure lui Fernado Torres un parteneriat eficient în atac, iar Traore este văzut drept jucătorul care îl poate completa pe campionul mondial, informează caughtoffside.com.

Lacina Traore, 2.03 metri, joacă la CFR din 2008, cînd a fost transferat de la Stade d'Abidjan în schimbul unei sume modice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
clujul1
clujul1  •  18 Septembrie 2010, 20:43

Liverpool boss Roy Hodgson is planning a January move for Cluj forward Lacina Traore as he looks to improve his threadbare attacking options. The Anfield club attempted to sign Carlton Cole and Roman Pavlyuchenko last month and are desperate to offer under fire Fernando Torres more support to help shoulder his goalscoring burden. The giant Ivorian has been a massive success since his move to the Romanian champions and has been linked with a move to the Premier League for some time with the

mightymo_tm
mightymo_tm  •  16 Septembrie 2010, 17:00

daca ziceati 4 milioane,era mai plauzibil...

chris_gali
chris_gali  •  16 Septembrie 2010, 16:57

sa radem cu GSP !!!...CFR vrea 4 milioane dar Liverpool,baieti de treaba il vor cu...14 milioane !!!:))).Alt articol scris la misto si-n bataie de joc de derbedeii de la GSP !!!...vedea-v-as la faliment de retarzi !!!!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează