INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Liverpool oferă 15 milioane € pentru Luis Suarez, Ajax cere 25! Real, Juve şi Spurs l-ar putea lua!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Liverpool a făcut o ofertă de 15 milioane de euro pentru atacantul lui Ajax Luis Suarez, dar afacerea este departe să se concretizeze din cauza preţului de 25 de milioane stabilit de "lăncieri".

Dorit şi de Juventus, Real Madrid sau Tottenham, Suarez a avut un sezon 09-10 senzaţional pe ArenA şi s-a aflat pe lista de achiziţii a marilor cluburi europene şi în vară, după Campionatul Mondial din Africa de Sud. Internaţionalul uruguayan, 23 de ani, va fi cu siguranţă cedat avînd în vedere problemele financiare ale lui Ajax, care forţează obţinerea unei sume cît mai mari în schimbul serviciilor sale.

Luis Suarez evoluează la gruparea din Amsterdam din 2007, cînd a fost transferat de la Groningen pentru 7.5 milioane de euro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează