INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Liverpool se teme de finalul sezonului » Champions League sau Luis Suarez?

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 12:56

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, în vîrstă de de 32 de ani, se teme ca sfîrşitul sezonului poate aduce pierderea lui Luis Suarez, în cazul în care Liverpool nu se claseaza în "Big Four".

Rezultatele slabe ale lui Liverpool din ultimii ani, precum si locul 7 pe care se află englezii în acest moment, l-au facut pe Steven Gerrard sa fie pesimist asupra viitorului echipei de pe "Anfield Road". Englezul a făcut nişte afirmaţii interesante la finalul meciului cu Norwich, scor 5-0 pentru Liverpool, prin care şi-a declarat nemulţumirea privind performanţele slabe ale "cormoranilor".

"Sperăm sa ne clasăm pe o poziţie de Champions League la finalul sezonului, deoarece jucători precum Luis Suarez merită sa joace acolo. Noi putem lua o decizie în locul lui referitor la viitorul său la Liverpool şi să-l facem sa ramînă aici.  Luis este cel mai bun jucător pe care l-am avut la echipă de cînd sînt eu la Liverpool. Este fantastic!"

În acest moment, Liverpool se  află la 7 puncte de locul 4 ocupat de Tottenham, poziţie ce i-ar putea trimite pe "cormorani" în Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
redgofcd
redgofcd  •  21 Ianuarie 2013, 18:28

Titlul articolului m-a lasat sa inteleg ca tre sa aleaga intre Suarez si Liga Campionilor. Jurnalistu' lu' peste.

andystar
andystar  •  21 Ianuarie 2013, 15:44

NU au sanse ,cel mult locul 6 anu asta,deja ne-am obisnuit !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Ianuarie 2013, 13:26

Liverpool nu prinde locul 4 ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează