INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Lovitură după lovitură! Ce comision a încasat agentul lui Pogba și Zlatan în urma transferului unui international marocan!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 18:12

În ciuda zvonurilor care îl dădeau la Trabzonspor, mijlocașul Omar El Kaddouri s-a transferat ieri de la Napoli la Empoli, pentru suma de 1,3 milioane lire.

Contractul jucătorului cu gruparea de sub Vezuviu ar fi expirat la vară, astfel că el va fi, în următorii trei ani și jumătate, jucătorul celor de la Empoli.

Mino Raiola, agentul jucătorului, va câștiga din această afacere nu mai puțin de 250 000 lire. El este agentul mai multor jucători de top printre care: Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Henrikh Mkyhtarian sau Mario Balotelli. De altfel este cunoscut că fiind agentul care a încasat un comision de 20 milioane de lire, în urma transferului lui Pogba la Manchester United.

Mijlocașul de origine marocană El Kaddouri, 27 de ani, este la al cincilea club italian din cariera sa, după Brescia, Sudtirol, Napoli și Torino. El a evoluat pentru naționalele U19 și U21 ale Belgiei, alegând, la seniori, să evolueze pentru naționala țării sale de origine.

Din 2013 a adunat 20 de selecții in nationala Marocului, ultimele la actuala ediție a Cupei Africii pe Națiuni.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
307990409599634
Radu Alexandru  •  01 Februarie 2017, 19:22

Era locul asta gol pe site si nu aveati cu ce sa il umpleti ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează