INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Lovitură pentru AC Milan! Montolivo trebuie operat și ar putea lipsi șase luni

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 22:16

Riccardo Montolivo, căpitanul lui AC Milan, va trebui operat, după ce s-a accidentat în timpul partidei Italia-Spania de aseară, încheiată cu scorul de 1-1.

Mijlocașul central s-a prăbușit pe teren în timpul primei reprize, ca urmare a unui contact dur cu Sergio Ramos.

Primul control al medicilor ”naționalei” au relevat faptul că Montolivo a suferit o accidentare la ligamentele încrucișate, operația fiind necesară în astfel de cazuri.

Perioada de recuperare după o astfel de problemă poate dura până la șase luni, ceea ce înseamnă că AC Milan nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei până în luna aprilie, aproape de finalul sezonului din Serie A.

Mijlocașul va fi înlocuit în lotul echipei naționale de Marco Benassi, fotbalistul lui Torino, care se află la prima convocare pentru ”Squadra Azzura”, notează ESPN.

Italienii vor juca cu Macedonia, duminică, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. După două partide, peninsularii se află pe locul trei in grupă, la egalitate de puncte cu Spania, dar sub Albania.

Riccardo Montolivo a sosit la AC Milan în 2012, de la Fiorentina. Mijocașul era titular incontestabil la milanezi, pentru care a strâns peste 100 de meciuri în patru ani.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează