INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORUL ANULUI

Lovitură pentru Barcelona înainte de El Clasico! FIFA l-a scos din calculele pentru antrenorul anului pe Luis Enrique » Îl păstrează pe Zidane, plus alți doi

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 13:51

Barcelona și Real Madrid se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17:15, în El Clasico, însă catalanii au primit deja prima lovitură din partea celor de la FIFA.

Forul internațional l-a scos din calculele pentru antrenorul anului pe Luis Enrique. Nominalizații la categoria de cel mai bun tehnician din 2016 au rămas acum doar Zinedine Zidane, Fernando Santos și Claudio Ranieri.

Câștigătorul va fi decis de voturile căpitanilor echipelor naționale și de antrenorii acestora. Premiul va fi acordat în luna ianuarie.

Zidane a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid, Santos a câștigat Campionatul European cu naționala Portugaliei, iar Ranieri a luat titlul în Premier League cu Leicester.

Din calculele pentru antrenorul anului au fost scoși tehnicieni importanți precum Pep Guardiola, Luis Enrique, Jurgen Klopp, Diego Simeone sau Didier Deschamps.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Decembrie 2016, 15:23

nici nu avea cum sa fie Enrique antrenorul anului. E clar Zidane castigatorul. Si Ranieri a facut lucruri bune dar ar trebui sa se ia tot anul in calcul iar sezonul asta Leicester e slaba.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Decembrie 2016, 15:06

daaaa, lovitura foarte grea, o sa greseasca enrique echipa ...penibililor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează