INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Lovitură pentru Guardiola » Cel mai scump jucător transferat în vară ratează tot sezonul!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 14:18

Benjamin Mendy, cel mai scump jucător transferat de Manchester City în vară, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept.

Dintr-o dată, francezul de 23 de ani a ratat tot restul sezonului. A căzut după un duel cu Andros Townsend, la 5-0 cu Crystal Palace, și fundașul stânga n-a mai putut juca. Foarte probabil, cel mai scump transfer al lui City nu va reintra în acest sezon. Mondialul este și el sub semnul întrebării. 

Simțind că accidentarea e gravă, Guardiola l-a trimis pe francez la doctorul catalan Ramon Cugat, unul dintre cei mai importanți specialiști mondiali în leziuni la genunchi. Rezultatul: ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept, operație și 9 luni de pauză. 

57.500.000 €a plătit Manchester City pentru a-l achiziționa pe Mendy de la AS Monaco

"Mendy va lipsi mult mai mult decât ne-am fi dorit. Ne pare rău pentru băiat. Vom vedea în ianuarie dacă vom lua un alt fundaș stânga" Pep Guardiola, manager Man. City 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează