INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Lovitură pentru Juventus » Dezvăluire-şoc: jucătorii s-au dopat înainte de un meci vital!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 21:19

Jucătorii echipei Juventus Torino, cîştigători ai finalei Ligii Campionilor din 1996 în faţa formaţiei Ajax Amsterdam, s-au dopat înaintea acelui meci, au afirmat doi oameni de ştiinţă italieni pentru televiziunea publică olandeză NOS, conform mediafax.

Giuseppe d'Onofrio şi Alessandro Donati, oameni de ştiinţă prezentaţi de NOS ca specialişti în dopaj, au ajuns la această concluzie după ce au avut acces la documentele confiscate de la clubul italian în timpul unei anchete din 1998.

Conform celor doi oameni de ştiinţă, care au analizat eşantioanele sanguine ale jucătorilor din acea perioadă, nu există nici un dubiu că jucătorii formaţiei Juventus Torino s-au dopat cu eritropoietină (EPO) înaintea finalei cu Ajax Amsterdam.

Conform site-ul oficial al televiziunii olandeze, NOS va difuza, duminică seară, de la ora 23.15 (ora României), un reportaj complet care va susţine cele afirmate de cei doi oameni de ştiinţă.

Juventus Torino a cîştigat Liga în 1996, după ce a învins, la lovituri de departajare, pe Ajax Amsterdam.

Echipa folosită de Juventus în finală:

Peruzzi - Torricelli, Ferrara, Vierchowod, Pessotto - Conte, Sousa, Deschamps - Ravanelli, Vialli, Del Piero. Au mai jucat: Jugovici, Di Livio şi Padovano

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
fangigi
fangigi  •  23 Mai 2013, 00:53

Juve sunt cei mai mari mafioti, au recunoscut ca ei cumparau arbitri si la amicale, ca le intrase in obisnuinta! Tot palmaresul acestei echipe e o furaciune!

daveroirl
daveroirl  •  23 Mai 2013, 00:08
Postat de imperator pe 22 Mai 2013, 22:10

: )))))))))))))))))))) Ha ha ha ha ha !!! :)

nu rade ca eu incep sa-mi pun serioase semne de intrebare asupra unor useri ,cum sorepr pare ca ar fi ionut profesorul ...asa si ,mai bine tac!

gerulathor
gerulathor  •  22 Mai 2013, 23:43

Pai sa li se retraga acea cupa si echipa sa aibe interdictie in cupele europene, pentru foarte-foarte multia ni si de acum inainte!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close