INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  I S-A REFUZAT INTRAREA LA HARRODS

Lucescu primeşte scuze de la patronul Al Fayed

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Joi, în afara înfrîngerii suferite în faţa lui Fulham (1-2), antrenorul Mircea Lucescu şi jucătorii săi de la Şahtior Doneţk au mai avut parte de-o surpriză neplăcută.

 

Dimineaţa, Răzvan Raţ şi coechipierii au vrut să viziteze celebrul magazin londonez Harrods, dar li s-a refuzat intrarea în incintă. Patronul, Mohamed al Fayed (foto),  a aflat ulterior despre incident şi şi-a cerut public scuze.

"Cu siguranţă a fost vorba despre o neînţelegere. Îmi pare rău pentru ce s-a întîmplat şi-i asigur pe jucătorii lui Şahtior că aş fi foarte fericit să-i primesc în magazin", a spus omul de afaceri egiptean.

Al Fayed nu e doar proprietarul lui Harrods, ci şi al clubului Fulham.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
 •  21 Februarie 2010, 02:32

daca nu stiati si in romania sunt reguli de acces in multe magazine, galerii, cluburi , institutii legate de tinuta. Greseala e a celui care a organizat iesirea echipei in oras. Trebuia sa se intereseze inainte sa ii puna intr-o situatie penibila. Regulile sunt facute sa fie respectate. Nu ai voie nu intri, punct, nu e loc de discutii.

 •  20 Februarie 2010, 21:09

Pentru toti cacatii bashiti care au cultura generala mai multa ca englezii si care care stau in londra din 2004 si stiu ei bine cat au furat englezii de pe planeta. 1.eu sunt convins ca din 2004 cari cu spinarea la satul olimpic si stai in Barking & Daghenham , acolo cu scursurile europei cate 7 in camera. 2.englezii au furat de la altii pentru ca au fost in stare si nu s-au lasat rupti in cur precum romanasii, ok ? 3.Nu mai fi cacat ipocrit care musca mana ce-l hraneste...doar stai in UK

 •  20 Februarie 2010, 20:31

nu avea importanta tinuta..puteau sa se duca si in chiloti ca ii primeau..una dintre regulile lor spune ca este interzis accesul in magazin pentru MAI MULT DE 2 PERSOANE IMBRACATE LA FEL...lamuriti?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close