INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Luciano Spalletti, insultat duminică de „secundul” lui Max Allegri: „Chelios de rahat. Îți mănânc inima!”

Luciano Spalletti, insultat duminică de Marco Landucci (dreapta), „secundul” lui Max Allegri. Foto: Imago Images
Luciano Spalletti, insultat duminică de Marco Landucci (dreapta), „secundul” lui Max Allegri. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 16:27 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 17:41

Luciano Spalletti (64 de ani), antrenorul lui Napoli, a fost iignit de Marco Landucci (59 de ani), „secundul” lui Max Allegri, chiar sub ochii investigatorilor federali prezenți duminică la derby-ul câștigat de liderul Seriei A, 1-0 cu Juventus.

UPDATE: Marco Landucci a fost suspendat un meci de Comisia de Disciplină și amendat cu 5.000 de euro pentru comportamentul său față de Luciano Spalletti! Iar Juventus a fost amendată cu 15.000 de euro.

Nu a fost deloc liniștit la derby-ul Juventus - Napoli 0-1 de duminică. Atât în tribune, cât și la marginea terenului, spiritele au fost încinse și au zburat cuvinte nelalocul lor, surprinse de mass-media italiană. Dacă Massimiliano Allegri n-a mai fost nervos ca altădată, unul dintre „secunzii" săi s-a certat cu Luciano Spalletti. 

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Primul boicot al FCSB împotriva lui Răzvan Burleanu » Ce s-a întâmplat azi la FRF
FCSB
Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Primul boicot al FCSB împotriva lui Răzvan Burleanu » Ce s-a întâmplat azi la FRF

Înfuriat de unele decizii de arbitraj împotriva bianconerilor, Marco Landucci l-a insultat urât pe tehnicianul viitoarei campioane. „Chelios de rahat. Îți mănânc inima!”, a urlat chiar sub ochii și urechile investigatorilor federali, pe coridorul lateral care duce la vestiarul lui Napoli.

Ultrașii lui Juventus au recidivat, după ce l-au jignit rasist pe Romelu Lukaku

Episodul, dezvăluit de La Stampa, s-a oprit aici pentru că Spalletti nu s-a întors și nu a avut nicio reacție, dar incidentul „a fost surprins în manieră clară și irevocabilă de unul dintre cei patru investigatori federali”. N-a fost unicul incident menționat în raportul trimis procurorilor federali. 

Ultrașii din sectoarele de la Peluza Sud, primul și al doilea inel, ce l-au jignit rasist pe Lukaku au recidivat și i-au atacat verbal, cu coruri discriminatorii, pe rivalii napolitani, în nu mai puțin de patru rânduri, la fel după cum l-au insultat, în prima repriză, și pe președintele federației, Gabriele Gravina.

Juventus va avea din nou peluza deschisă

Comisia de Disciplină va judeca toate aceste incidente și e posibil ca Landucci să fie suspendat și amendat, iar suporterilor din zona de unde au fost proferate insulte și alte fraze discriminatorii și ofensive să le fie interzis accesul în peluză. 

Juventus trebuie să joace cu Napoli cu acele sectoare de peluză închise, dar a făcut recurs și a avut câștig de cauză.

Citește și:

Secretul succesului! Schimbarea majoră făcută de Hagi la Farul

Dan Petrescu l-a salvat pe Nelu Varga! CFR Cluj era în pericol să nu primească licența pentru Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
21tornado
21tornado  •  25 Aprilie 2023, 20:18

Sunt fan Juve de peste 30 de ani. De 2 ani incoace, de cand Allergi e din nou antrenor, mi-a distrus orice pasiune pt acest club. Stilul lui fricos, zero spectacol, toti in aparare, joc la ciupeala, fara nici o schema pe constructie, fara nici un fel de fantezie in atac m-au facut sa-mi fie scarba sa ma mai uit la meciurile echipei pe care o iubesc. Astept cu o nerabdare salbatica ziua in care ne vom elibera de acest dinozaur impostor care a ani de zile a pacalit fotbalul adevarat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează