INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

E considerat principalul vinovat pentru plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG » Eșecul l-ar putea costa postul

Luis Campos (stânga) și Kylian Mbappe, foto: Imago Images
Luis Campos (stânga) și Kylian Mbappe, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 08:24 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 09:16

Luis Campos (59 de ani), directorul sportiv al lui PSG, este considerat principalul vinovat pentru plecarea lui Kylian Mbappe (25 de ani), mutare care va avea loc la finalul sezonului.

Campioana Franței a anunțat zilele trecute faptul că starul nu-și va prelungi contractul, iar Real Madrid este echipa cu cele mai mari șanse de a-l transfera. Directorul sportiv al lui PSG ar putea pleca odată cu Kylian, ținând cont de faptul că nu a reușit să-l convingă să rămână la Paris.

U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!
U CLUJ - FCSB
U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!

Postul lui Luis Campos la PSG, în mare pericol

Conducătorii lui PSG au încercat de foarte multe ori să-i propună lui Mbappe oferte avantajoase pentru a rămâne pe Parc des Princes, dar nu au reușit să-l convingă, iar acum sunt căutați vinovați pentru acest eșec managerial, iar Luis Campos este unul dintre ei, precizează AS.

El nu are nicio garanție că va continua la PSG și din vara lui 2024, după plecarea lui Mbappe, dar nu își dorește o despărțire de clubul parizian. A semnat cu PSG în mai 2022 și principala lui misiune era de a construi o echipă care să-l determine pe Mbappe să rămână în capitala Franței.

Nu a reușit acest lucru, iar acum are șanse mari de a fi îndepărtat. 

Kylian Mbappe a refuzat toate propunerile lui PSG

Kylian Mbappe i-a anunțat pe cei de la PSG în urmă cu câteva zile că nu-și va prelungi contractul scadent în vară, veste confirmată oficial între timp.

Pe deasupra, campionul mondial din 2018 le-a cerut șefilor clubului parizian să nu insiste cu alte propuneri de prelungire a contractului, pentru că nu are de gând să continue în capitala Franței.

„Motivul pentru care Mbappe a cerut asta este că-și pusese deja semnătura pe contractul care-l ține la Real Madrid 5 sezoane, așa cum Parisul suspecta de multă vreme”, scrie MARCA.

Kylian Mbappe a scris istorie la PSG

Mbappe va părăsi PSG după 7 ani istorici în capitala Franței. În acest moment se laudă cu 244 de goluri și 105 pase decisive în 291 de meciuri pentru parizieni.

Kylian este cel mai bun marcator din istoria clubului francez, cu o medie de 0.84 goluri pe meci. Precedentul deținător al recordului era Edinson Cavani, 200 de goluri în 301 meciuri pentru PSG.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Hazard i-a lăsat mască pe toți! Pe cine a ales drept cel mai talentat coleg: „E wow!” » A fost dorit în România
DECLARAȚIE
Hazard i-a lăsat mască pe toți! Pe cine a ales drept cel mai talentat coleg: „E wow!” » A fost dorit în România
Harry Kane este deja nemulțumit de aventura la Bayern! Cine se pregătește să-l oferteze pe englez
GERMANIA
Harry Kane este deja nemulțumit de aventura la Bayern! Cine se pregătește să-l oferteze pe englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  20 Februarie 2024, 16:19
Postat de mandelu pe 20 Februarie 2024, 10:15

Este de inteles. Vrea performanta !Tot respectul !! Daca era dupa bani,ca majoritatea pleca la araboi,care ii dadea de vreo 20 de ori mai mult . Profesionist !!

Daca nu era dupa bani pleca la Madrid de acum 2 ani. Dar a fortat Parisul sa se mai scobeasca de "cativa" euro amagindu-se in grup ca poate, poate. nu se vor apropia de UCL in urmatorii 5-6 ani, poate nici 10 daca continua asa

enigmaticul
enigmaticul  •  20 Februarie 2024, 11:25

.

enigmaticul
enigmaticul  •  20 Februarie 2024, 10:47

Mda..... ”Kylian Mbappe a scris istorie la PSG” !! Și care-i istoria scrisă la PSG? Ce a câștigat ”Muppet” la PSG, în sezoanele jucate la PSG?? Campionatul, și doar atât!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează