INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Luis Enrique pleacă de la Barcelona! A început vânătoarea: 9 (!) nume pe listă catalanilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 09:32

Luis Enrique, 46 de ani, a anunțat că la finalul acestui va pleca de la Barcelona, după ce 3 ani petrecuți pe Camp Nou.

Antrenorul spaniol a anunțat la finalul meciului cu Gijon, 6-1, că nu își va prelungi contractul cu formația catalană.

"Este o decizie pe care am analizat-o foarte mult. Trebuie să fiu fidel gândirii mele. A venit momentul să plec. O fac ca urmare am felului în care trăiesc această profesie, un fel foarte intems, cu puține ore de odihnă. Aceste aeste motivul.

Vreau să mulțumesc celor de la club pentru că au crezut în mine. Mai rămân 3 luni intense, cu multe lucruri pentru care să ne luptăm", a spus Luis Enrique.

Venit la Barcelona la începutul sezonului 2014-2015, Enrique a câștigat 2 campionate, 2 Cupe ale Spaniei, UEFA Champions League, Supercupa Europei, Supercupa Spaniei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

 9 antrenori pe listă

Șefii catalanilor au început deja să caute un înlocuitor. Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, susține că pe lista șefilor echipei sunt 9 antrenori.

Juan Carlos Unzue (49 de ani, antrenor secund Barcelona), Ernesto Valverde (53 de ani, antrenor Athletic Bilbao), Jorge Sampaoli (56 de ani, antrenor Sevilla), Eduardo Berizzo (47 de ani, antrenor Celta Vigo), Eusebio Sacristan (52 de ani, antrenor Real Sociedad), Laurent Blanc (51 de ani, liber), Massimillano Allegri (49 de ani, antrenor Juventus), Jurgen Klopp (49 de ani, antrenor Liverpool), Quique Setien (58 de ani, antrenor Las Palmas).

În acest moment, Unzue, Valverde și Sampaoli sunt antrenorii care au cele mai mari șanse de fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Martie 2017, 16:15

ca si guardiola, enrique nu a fost si nu va fi niciodata antrenor de valoare! pe ei i-au facut antrenori messi, xavi si iniesta

alsutra72
alsutra72  •  02 Martie 2017, 10:09

"Aceste aeste motivul"

alsutra72
alsutra72  •  02 Martie 2017, 10:08

"la finalul acestui" secol?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează