INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MMA

Lupta dintre Badr Hari și Rico Verhoeven, terminată în runda a doua, printr-un TKO: Hari, la pământ!

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 10:28

Cel mai așteptat meci al sfârșitului de an din lumea sporturilor de contact, disputat aseară la Oberhausen, în Germania, între olandezii Badr Hari și Rico Verhoeven s-a încheiat mai repede decât se așteptau fanii celor doi luptători, după ce Hari a fost nevoit să abandoneze.

Verhoeven l-a învins pe compatriotul său printr-un knockout tehnic, după ce Hari a suferit o accidentare la braț în a doua rundă, care l-a împiedicat să mai poată continua partida.

Lupta de aseară a început surprinzător, Badr Hari aflându-se în defensivă în debutul primei runde, arătând o prudență necarecteristică stilului său. Cu toate acestea, Hari a fost cel care a lovit eficient, având un mic avantaj înainte de startul celei de-a doua runde.

În a doua parte, după câteva schimburi de lovituri între cei doi batavi, Hari s-a dus spre colțul ringului, având brațul drept umflat. Sportivul în vârstă de 32 de ani nu a mai putut continua, Verhoeven fiind declarat învingător, prin TKO (n.r. = Tehnical Knockout).

Badr Hari și Rico Verhoeven au disputat sămbâtă seară cel mai important meci din kickboxing din ultimii ani, într-un ”superfight” de trei runde în circuitul Glory.

”Nu acesta era modul prin care voiam să câștig. I-am oferit tot respectul. Vreau să luptăm din nou, nu neapărat pentru, ci mai ales pentru fani”, a fost reacția lui Verhoeven la finalul partidei.

În schimb, Hari a ținut să-și felicite adversarul: ”Sunt foarte dezamăgit de deznodământul partidei. Deși am trecut printr-o perioadă mai grea, suporterii au rămas de partea mea. Nu cred că cineva își dorește ca o luptă să se încheie astfel. Cu Rico am simțit că am în față un bărbat, nu un băiat”.

surse: mmamania.com, mmafighting.com, bloodyelbow.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Decembrie 2016, 16:23

Hari conducea,pacat ca sa accidentat.Cei doi nu sunt din acelasi tara,dar ce te astepti de la GSP.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Decembrie 2016, 13:33
Postat de paulg40 pe 11 Decembrie 2016, 12:46

Hari nu este compatriot cu Verhoeven.Este musulman.Este arab este deci alta rasa.Meciul a fost un aranjament.

de acord ca a fost blat, probabil, cu casele de pariuri

paulg40
paulg40  •  11 Decembrie 2016, 12:46

Hari nu este compatriot cu Verhoeven.Este musulman.Este arab este deci alta rasa.Meciul a fost un aranjament.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează