INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cea mai sexy fotbalistă a revenit pe OnlyFans: „M-am întors, baby”

Madelene Wright/ foto Instagram +36   FOTO
Madelene Wright/ foto Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 10:58 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 11:33

Madelene Wright (24 de ani), fosta vedetă a echipei Charlton, a revenit pe platforma OnlyFans după 6 săptămâni de pauză.

Jucătoarea dată afară de Charlton pentru o escapadă cu alcool luase o pauză din a posta pe OnlyFans. Ea și-a anunțat însă fanii că pauza a luat sfârșit: „Am avut o mică pauză, dar m-am întors, baby”.

+32 FOTO

Madelene Wright a revenit pe OnlyFans

De la scandalul de la Charlton, din 2020, Madelene nu a reușit să își găsească o altă echipă. Ea și-a făcut cont pe platforma OnlyFans, de unde ar avea venituri anuale de aproape 600.000 de dolari, potrivit The Sun.

„Nu pot să mint, mi-a schimbat complet viața. Am putut să călătoresc prin lume și m-am bucurat de o mulțime de locuri și lucruri luxoase. În urma a ceea ce s-a întâmplat, s-au deschis o mulțime de uși în diferite industrii, o mulțime de branduri au început să mă caute”, a declarat Madelene Wright pentru The Sun.

+32 FOTO

Vezi și:

S-a săturat: decizia drastică luată de noua iubita a lui Pique » „Este devastată”
SPANIA
S-a săturat: decizia drastică luată de noua iubita a lui Pique » „Este devastată”
„Sunt olandez acum” » A cucerit-o pe vicecampioana olimpică de patinaj
PATINAJ
„Sunt olandez acum” » A cucerit-o pe vicecampioana olimpică de patinaj

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
unionist
unionist  •  30 Octombrie 2022, 23:45

Gusturile nu se discuta . Tipa e super OK

mr90
mr90  •  30 Octombrie 2022, 19:35
Postat de Dark_Angel pe 30 Octombrie 2022, 15:35

Mda, numai sexy nu este tipa asta, dar fiecare jurnalist cu gusturile sale. Nu cred totusi ca castiga atat de bine pe onlyfans, probabil a avut un bum la inceput cand s-a apucat datorita stirilor cu ea ca a fost concediata. ar trebui sa slabaeasca nitel.

Nu trebuie sa slabeasca, v-ati cam obisnuit cu ascutitorile.

cdba3133
cdba3133  •  30 Octombrie 2022, 18:46

Iooooi! Dar "grozav" arata tipa asta sexi. Alte poze nu ati gasit? Tulai doamne! Mi-a pierit si pofta de mancare. Cine m-a pus sa ma uit la (auzi) tipe sexi?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează