INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL WASL

Magicul Elton a ajuns în liga a doua din Emiratele Arabe Unite!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Unul dintre cei mai populari jucători care au evoluat în Ghencea în ultimii ani, brazilianul Elton, preferă să accepte propunerile financiare generoase pe care le are din Orient în detrimentul unei provocări pe măsura calităţilor sale.

Cedat de Steaua în 2007 la Al Nasr, Elton s-a întors în Brazilia anul trecut pentru a evolua în liga secundă, la Fortaleza. Nu a rămas foarte mult aici pentru că a dat curs ofertei pe care a primit-o din partea lui Dubai Club, echipă aflată tot în divizia a doua, dar în Emiratele Arabe Unite. Oficialii clubului au decis totuşi să îi permită să evolueze în primul eşalon şi au acceptat propunerea lui Al Wasl de împrumut pe un sezon.

Elton Xavier Gomes (1,54 metri), 23 de ani, a evoluat în 2007 la Steaua, pentru care a marcat un gol în 8 jocuri de Liga I.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
 •  02 Martie 2010, 00:56

Cu 15 centimetri daca era mai inalt,Elton juca la cele mai mari echipe din lume.Tehnica lui e peste primii 10 jucatori din Liga lui Miticatiganul.Era super pentru Steaua,dar nu numai.Eu cred ca,ciobanul si-a dat seama ca nu are destule parale sa-l poata tine mai mult.La noi in Romania au mai fost jucatori in probe iar acum sunt pe la Chelsea,Man.Utd,asa ca ar trebui sa tacem din gura ca habar nu avem ce-i cu noi.

 •  01 Martie 2010, 15:45

elton daca statea la steaua era foarte bine ca ,era spiridusul echipei avea cine sai dea pase la virfurile pe care le are steaua cred ca era de fols la echipa sint jucatori cu mult mai slabi la steaua ca elton .Becali cheamal pe elton inapoi ca este de folos la echipa

dinamir
dinamir  •  01 Martie 2010, 14:54

a fost un fotbalist popular ca l-ati facut voi presa.nu a reprezentat nimic si cu nimic ceva in fotbalul romanesc.elton?nu inteleg de ce un fotbalist mediocru care nu a lasat in urma nimic important are parte de o presa buna.doar ca fost brazilian si atat nu merita o asemenea presa.nu s-a impus cu nimic in fotbalul romanesc si voi o dati innainte cu elton.ma scuzati dar sunteti penibili!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează