INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mai nebun ca Loco Bielsa » Patronul lazial Lotito îl amenință cu tribunalul pe antrenorul argentinian

Bielsa ar fi refuzat-o pe Lazio pentru a-l antrena pe Messi la
Bielsa ar fi refuzat-o pe Lazio pentru a-l antrena pe Messi la "naționala" Argentinei

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2016 00:00

Patronul lazial Lotito îl amenință cu tribunalul pe antrenorul argentinian: "A vrut 5 mobile și să stea doar la 5 stele. E comic. El Loco m-a transformat în Machiavelli”.

Președintele lui Lazio l-a făcut praf pe Marcelo Bielsa, după ce antrenorul argentinian s-a sucit și a rupt contractul cu squadra lui Ștefan Radu. "Știu că i se spune El Loco, dar eu sunt mai nebun și nu mă las până nu-l acționez în justiție! M-a transformat în Machiavelli", a spus Claudio Lotito.

În interviul din La Repubblica povestește pretențiile lui Bielsa: "Banii îi voia în dolari, iar pierderile la curs trebuia să le suport eu. Bilete de avion first class de Argentina pentru 5 persoane. Cinci telefoane mobile, vorbește 2-3 ore zilnic cu Buenos Aires. Credit nelimitat. Doar hotel de 5 stele, deși îl cazasem la mine, la 4 stele superior. Capac, povestea cu jucătorii de plastic din zid pentru antrenamente. Cerea numai din Germania, deși cei italieni sunt de trei ori mai ieftini. E comic".

2.800.000 $era salariul anual asigurat prin contract de Lazio lui Marcelo Bielsa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează