INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Mai rapid ca Bolt » Fortuna a transferat un supervitezist norvegian

Mathis Bolly +1   FOTO
Mathis Bolly

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 21:39

Echipa din Dusseldorf a plătit 440.000 euro pentru extrema Bolly (22 de ani), care îl bate la sprint pe 40 de metri pe campionul jamaican.

S-a descoperit fotbalistul mai iute decît cel mai rapid sprinter de pe planetă! Aleargă ca fulgerul şi l-ar lăsa în spate pe jamaicanul Usain Bolt. Mathis Bolly (22 de ani) e noua achiziţie a Fortunei şi i-a lăsat mască pe toţi în cantonamentul de la Marbella.

Primul gol la echipa din Dusseldorf şi un record: raidul de 50 de metri din meciul cu Mons (4-1) a depăşit cursa multiplului campion olimpic şi mondial!

Extrema norvegiană cu origini ivoriene, adusă cu 440.000 de euro de la Lillestrom, a parcurs primii 40 de metri în 4,53 secunde. Cu 12 sutimi mai rapid decît timpul lui Bolt pe 16 august 2009, la Berlin, la stabilirea actualului record mondial pe sută (9'58"). "E un cal de curse", spune antrenorul Norbert Meier. "Fuge şi cu mingea la picior mai repede ca Bolt", pariază managerul Wolf Werner.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează