INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

Mama copilului care nu se mai desparte de Jermain Defoe dezvăluie: "Bradley mai are câteva săptămâni de trăit"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 10:57

Băiatul în vârstă de 6 ani suferă de neuroblastom de când avea 18 luni, dar cancerul a făcut metastaze, atacându-i tot organismul. În ultimul timp, micuțul Bradley Lowery a fost mereu înconjurat de jucătorii lui Sunderland. Defoe, preferatul său, a fost nelipsit.

Pe 14 decembrie, Bradley Lowery impresiona o lume întreagă cu povestea lui tulburătoare. Băiețelul, care suferea de neuroblastom de la 18 luni (o formă foarte rară de cancer ce afectează copiii), apărea pe Stadium of Light din Sunderland în brațele lui Jermain Defoe și înscria în poarta lui Chelsea la încălzirea dinaintea meciului din Premier League.

L-a luat și la "națională"

De atunci, Bradley a fost mereu înconjurat de jucătorii lui Sunderland. Iar Defoe i-a devenit prieten, vizitându-l constant acasă și la spital și luându-l alături de el pe stadion. Inclusiv la un meci al "naționalei" Angliei, când cei doi au ieșit împreună pe gazon și au stat unul lângă altul la intonarea imnului.

"Băiețelul meu suferă cumplit. Este drept? De ce?"

Ultimele vești despre micuțul care se luptă cu teribila maladie sunt însă foarte triste. Radioterapia nu-l mai ajută. "Tumorile au crescut peste tot, cancerul s-a răspândit foarte rapid.

Știam că voi trăi acest coșmar mai devreme sau mai târziu, dar speram să fie luni, nu săptămâni. Bradley mai are doar câteva săptămâni de trăit", a declarat mama sa Gemma: "Mi s-a rupt inima. Băiețelul meu suferă cumplit. Este drept? De ce?".

"Jermain l-a făcut fericit"

De curând, Bradley a împlinit 6 ani și a avut 250 de prieteni la petrecere. Nu a lipsit nici Defoe. "Îi suntem recunoscători lui Jermain", spune Gemma. "El este acum prietenul familiei, nu doar idolul lui Bradley. L-a făcut să zâmbească, l-a făcut fericit. A fost minunat să-i vedem împreună".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  07 Iunie 2017, 11:12

Fumos dar tragic , nu stiu ce dar ceva ma face sa cred ca micutul va trai mult mai mult , Doamne ajuta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează