INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Managerul lui Chiricheş e pus la colţ de un coleg de breaslă: ”Villas-Boas e imatur!”

Fost secund al lui Mourinho la Chelsea, înainte de a deveni manager, AVB a moștenit doar tupeul acestuia // Foto: Reuters
Fost secund al lui Mourinho la Chelsea, înainte de a deveni manager, AVB a moștenit doar tupeul acestuia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 19:56

Tehnicianul lui West Ham, Sam Allardyce, susţine că ”AVB ar trebui să le răspundă jurnaliştilor pe teren. Aşa nu va cîştiga niciodată”.

După 2-0 cu Tromso, în Europa League, şi 2-2 cu Man. United, în Premier, Andre Villas-Boas a considerat că s-a reabilitat pentru umilinţa suferită de Tottenham în faţa lui City (0-6).

Şi duminică, în plină conferinţă de presă, managerul lui Spurs (36 de ani) a pus tunurile pe doi dintre jurnaliştii de la Daily Mail care-l criticaseră în urma dezastrului de pe Etihad Stadium: "Mereu hărţuiţi oamenii, mereu îi atacaţi. Şi nu-i loviţi în faţă, ci atunci cînd staţi la birou şi scrieţi. Mi-aţi atacat integritatea, competenţa, valorile umane şi nici măcar nu mă cunoaşteţi. Articolele voastre au fost complet deplasate"

Două fraze din textele publicate de Daily Mail îl deranjaseră pe AVB:
- "Oricare dintre noi ar fi putut avea succesul său la Porto. Chelsea a fost însă o pălărie prea mare pentru el. Şi nici la Tottenham nu e potrivit"
- "Care-i frumuseţea de a fi AVB? Mereu e vina altcuiva cînd se termină rău"

Încercînd să plătească poliţe, managerul lui Vlad Chiricheş a greşit socoteala. Iar primul care l-a tras de urechi a fost chiar un coleg de breaslă. Sam Allardyce, de la West Ham, a catalogat ieşirea lui drept "imaturitate".

Şi l-a sfătuit: "Criticile trebuie să fie o sursă de motivaţie. Şi să le arăţi oamenilor că au greşit pe teren, prin rezultate. Aşa, Villas-Boas nu va cîştiga niciodată în faţa presei".

S-a luat şi de fostul şef
Printre ţintele furiei lui Villas-Boas s-a aflat duminică şi fostul preşedinte al lui Tottenham, Alan Sugar. Managerul portughez a susţinut că acesta are "un plan" împotriva lui şi l-a acuzat că "a părăsit clubul pentru bani. N-a fost niciodată fan Spurs".

0 trofee a cîştigat AVB pînă acum în Anglia, cu Chelsea şi Tottenham. La Porto a bifat trei în 2011: campionatul, Cupa şi Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
soriniz
soriniz  •  03 Decembrie 2013, 21:59

Sam Allardyce, marele antrenor . Principala sa contributie la farmecul Premiere League e faptul ca uneori isi expune suncile purtand pantaloni scurti chiar si pe lapovita.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  03 Decembrie 2013, 15:18

si jurnalistii aia au exagerat...mai ales cu fraza ca "oricare ar fi putut avea succesul sau la porto"...reusita in meseria de antrenor presupune o aliniere favorabila a unui numar insemnat de factori...avb e tanar, are timp sa se cizeleze in relatia cu presa (mourinho nici pana acum nu a facut-o)

cerebralu
cerebralu  •  03 Decembrie 2013, 11:40

cum sa nu fii imatur cand il iei pe Kerekes cu 9 milioane?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează