INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

Managerul Ranieri compară liderul din Premier cu avioanele militare care fac acrobații: ”Leicester Frecce Tricolori”

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 00:00

Leicester mai are doar 5 puncte avans la șefia Premier după ce Tottenham a demolat-o luni (4-0) pe Stoke, dar Claudio Ranieri nu intră în panică.

"Știm care ne e destinul, ni-l scriem singuri. Suntem ca un ascensor, privim mereu doar în sus, nu ne interesează ce e în jos", zice italianul.

"Dăm mereu mingea în față"

Managerul "vulpilor" a dezvăluit cum a modificat stilul echipei, abia scăpată de la retrogradare în sezonul trecut: "Când am venit, nu aș fi renunțat la nimic din ceea ce jucătorii făceau în mod obișnuit.

Mi-am dat seama însă rapid că nu mergea. Încet-încet, am schimbat, având în vedere calitățile echipei, ca să provocăm daune adversarilor. De exemplu, jucând vertical. Întotdeauna îmi place să-mi stimulez elevii spunându-le că suntem ca Frecce Tricolori ori Royal Air Force. Nu suntem buni la posesie, dar dăm mereu mingea în față pentru a lovi cu mai multă ușurință".

"Nu pleca dacă retrogradăm!"

Ranieri a povestit că primul lucru promis de patron dacă semnează e să-i aducă un fundaș de 7 milioane E. "De obicei, președinții cumpără foarte greu un apărător. Unica întrebare pe care mi-a pus-o fiul acestuia a fost «Rămâi la noi și dacă retrogradăm?». Vreau să stau mulți ani".

"N-am ajuns încă să visez în engleză. Să-i lăsăm pe fani s-o facă, noi să rămânem concentrați și relaxați, cu bucuria și frenezia cu care ne antrenăm"
Claudio Ranieri, manager Leicester

12.000.000 £vor fi pierderile caselor de pariuri britanice dacă Leicester ia titlul

"Săgețile tricolore" fac show colorat

"Frecce Tricolori", Săgețile Tricolore în traducere, este o echipă de acrobații a Aviației Militare Italiene. Formată în 1961, e renumită în întreaga lume pentru spectacolele colorate oferite, în alb, verde și roșu. A fost și la București în iulie 2012, cu ocazia centenarului aeroportului Henri Coandă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează