INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTA

Manchester City ar fi gata să dea 115 de milioane de euro pe Torres

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Recordul transferurilor deţinut de Cristiano Ronaldo, cumpărat vara trecută de Real Madrid de la Manchester United cu 96 de milioane de euro, ar putea să pice. Potrivit cotidianului englez "The People", Manchester City ar avea pregătite nu mai puţin de 115 milioane de euro ca să-l aducă de la FC Liverpool pe Fernando Torres. 

Cum clubul "cormoranilor" trece printr-o acută criză de lichidităţi, nu este exclus ca patronii americani să accepte despărţirea de golgeterul spaniol.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (15)
tchumatu
tchumatu  •  25 Ianuarie 2010, 09:14

Ce ziarist serios citeaza din "The People"? E ca si cum as spune "potrivit ziarului Click, Mourinho va antrena Dinamo din vara"

 •  24 Ianuarie 2010, 18:06

Doar sa nu fii in toate mintile sa dai pe un jucator ca Torres 115 mil. cand el nu poate juca mai mult de 30 de partide pe sezon.

 •  24 Ianuarie 2010, 15:49

@skrilla: Nu, dar cu Ronaldo inseamna si publicitate , vanzari mai mari de tricouri, atragere de fanbase mai mare , etc. Nu vreau sa fiu rau, dar nu stiti fotbal, in primul rand nu joaca pe acelasi post , in al doilea rand Ronaldo e un jucator care iti aduce golul . Nu care neaparat inscrie .E polivalent, si City nu are nevoie de asa un atacant, Adebayor si Tevez isi fac bine treaba. Ibrahimovic a fost transferat cu 66 m , asta ar insemna ca torres e cu clasa peste Ibra...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează