INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Manchester City are fan club oficial în România: „Suntem 102 membri, mergem pe Etihad și în deplasări!”

O parte dintre membrii fan clubului Manchester City România +5   FOTO
O parte dintre membrii fan clubului Manchester City România

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 14:12 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 14:48

Marile cluburi din Anglia au comunități importate de suporteri în România, iar Manchester City nu face excepție. Peste 100 de români fac parte din fan clubul oficial, lucru dezvăluit de unul dintre membri la emisiunea Premier GSP.

  • Întoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Următoarea ediție: vineri, 29 martie, ora 14:00.

Preluarea clubului Manchester City de către șeicii arabi în urmă cu aproximativ 16 ani a fost catalizatorul unei noi ere în fotbalul englez. De atunci, formația din Manchester au câștigat 7 titluri de campioană a Angliei și cel mai important trofeu intercluburi, Champions League, triumf consemnat în 2023.

Succesul a venit la pachet cu un număr însemnat de fani, împrăștiați în toate colțurile lumii. „Cetățenii” au acum un nucleu important de suporteri și în România, care au și înfăptuit un fan club oficial.

Detalii despre acesta ne-a oferit detalii la Premier GSP, emisiunea Gazetei dedicată fotbalului englez, unul dintre cei 102 membri, Cristi Șovar.

Manchester City are fan club oficial în România: „Suntem 102 membri, mergem pe Etihad și în deplasări”

„Fan clubul oficial Manchester City România a luat naștere în 2020. Minimul la momentul respectiv era de 10 membri afiliați clubului, prin membership, ca fan clubul să ia naștere. În momentul de față suntem 102 membri înscriși oficial.

Pentru a te alătura fan clubului nostru poți intra direct pe site-ul oficial Manchester City, secțiunea Supporters Club, iar acolo cauți ramura din București. Nu se impune cardul de membership, de el ai nevoie doar dacă dorești să achiziționezi bilete la meciuri prin intermediul fan clubului.

Se cere să ai cont pe site-ul oficial și să plătești o taxă de înscriere în fan club, de 5 lire, în baza căreia primești un cadou semnificativ din partea clubului. În anii trecuți au fost pixuri sau huse de pașaport, lucruri de genul ăsta”, a transmis suporterul Manchester City.

Grupul de suporteri se reunește des, la București, pentru a-și urmări favoriții la treabă. Se întâmplă frecvent și ca membri ai fan clubului din România să vadă pe viu meciurile echipei, la Manchester sau în deplasări, naționale sau europene.

„Cei mai mulți membri din fan club suntem din București, există un local în Centru unde ne adunăm să vedem meciurile. O mare parte dintre noi văd meciurile pe stadioane, pe Etihad sau în deplasare. Sezonul acesta, din 41 de meciuri ale echipei am avut cel puțin un membru la 37 dintre ele”, spune Cristi Șovar la Premier GSP.

+1 FOTO

În acest sezon, Manchester City luptă pe 3 fronturi: în Premier League ocupă locul 3, cu un punct mai puțin decât liderul Arsenal, în semifinalele Cupei Angliei o va înfrunta pe Chelsea, în sferturile Champions League va da în dublă manșă peste Real Madrid.

Mai multe știri din fotbalul englez:

Pantilimon a jucat la 4 echipe din Anglia, dar una i-a rămas la suflet: „Familia e stabilită acolo. Orașul e «british», chiar OK”
PREMIER LEAGUE
Pantilimon a jucat la 4 echipe din Anglia, dar una i-a rămas la suflet: „Familia e stabilită acolo. Orașul e «british», chiar OK”
Fundașul cu aproape 250 de meciuri în Liga 1 îl analizează pe Drăgușin: „Foarte greu, e între primii 3 din lume!”
PREMIER LEAGUE
Fundașul cu aproape 250 de meciuri în Liga 1 îl analizează pe Drăgușin: „Foarte greu, e între primii 3 din lume!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
camcam
camcam  •  24 Martie 2024, 09:23
Postat de bigd pe 23 Martie 2024, 16:12

In ce an ați devenit fanii echipei?

urla invidia in voi ... utd a bagat mult mai mult in echipa de cei de la city ... acolo va este locul , sa va bateti pt conference leg. va asteptam sa va bateti cu sepsi !

camcam
camcam  •  24 Martie 2024, 09:20
Postat de mihai_capraru pe 23 Martie 2024, 20:39

Imaginea loserului roman. Niste Plesani, "cetateni" de mici. Suporteri de rezultat, daca se retrag arabii si retrogradeaza City, sa vezi cum se imprastie astia pe la Real sau Barcelona.

daca astia sunt loseri atunci voi ce sunteti ? cersetori , bateti la toate usile sa va platiti datoriile ! acrii sunt strugurii ... ai vrea tu sa aveti doar 1% din banii lui city.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  23 Martie 2024, 20:39

Imaginea loserului roman. Niste Plesani, "cetateni" de mici. Suporteri de rezultat, daca se retrag arabii si retrogradeaza City, sa vezi cum se imprastie astia pe la Real sau Barcelona.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează