INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United a dat lovitura! » Cel mai mare contract din istoria fotbalului!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 16:45

Manchester United va fi antrenată de Louis Van Gaal începînd din sezonul următor, iar olandezul a făcut deja primele transferuri.

United i-a adus pe Luke Shaw şi pe Ander Herrera, iar astăzi a mai dat o lovitură. Dar nu pe piaţa transferurilor.

Englezii s-au înţeles cu colosul Adidas pentru un contract din 2015/2016! Germanii vor plăti nu mai puţin de 750 de milioane de lire pentru 10 ani, adică 75 de milioane în fiecare sezon! Ar însemna aproape un miliard de euro pentru un deceniu, aproximativ 950 de milioane.

Manchester va renunţat astfel la colaborarea cu Nike, de acolo primind mult mai puţin anual, doar 23 de milioane de lire.

Noul contract al lui United dărîmă precedentele recorduri! Real avea cel mai mare contract cu Adidas, 31 de milioane de lire, în timp ce naţionala Franţei avea 40 de milioane cu Nike.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
vl1717
vl1717  •  15 Iulie 2014, 00:20

Doar un an le-a trebuit celor de la United sa se relaxeze:))Iar vor ingropa Premier League pt multi ani=))))))))Glory Glory Man.United!

wwerko80
wwerko80  •  14 Iulie 2014, 20:35

Man U au primit deja 30mil de euro numai din abonamentele vandute acum cateva zile, 55,000 si de la anu mai primesc 95mil doar de la adidas deci vreo 125m inainte ca Premier League sa inceapa =))))))))) Tot bugetul ligii 1 pe 2-3 sezoane Oricum, sunt destepti adidas. Acuma ca a venit van gaal man u o sa revina in forta. In 2 ani o sa aiba si un buget exorbitant, vai si amar de arsenal :))))

ftwraku
ftwraku  •  14 Iulie 2014, 20:26

scump*** E din ce in ce mai clar ca ne indreptam cu pasi repezi spre slavagism...Insa nu e o problema,cei mai multi for sa fie slavi.Fotbalul ar trebuie sa fie despre fotbalisti,nu despre sponsori. Iar daca va place un fotbalist nu trebuie sa cumparati de la firma x doar ca are el semnat contract cu ei... Specie de cretini,bine ca nu traim foarte mult..Apoi cret^inii se mira de ce Manchester bate cu 44-0 pe Steluta sau pe Cateua lor...Luati-va,ba,ghete si tricouri in functie de ce poarta Messi si Ronaldo,tundeti-va ca ei,aratati ca ei,INSA niciodata nu o sa fiti ca ei,doar niste clone fara identiate si caracter.Educati-va si copiii tot sclavi sa fie si ei. Atitudine de mileniul 3:) Ciao.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează