INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United sparge banca pentru mutarea anului în Premier League!

Kevin de Bruyne și Harry Kane, în duel, foto: Imago
Kevin de Bruyne și Harry Kane, în duel, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 09:26 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 09:38

Șefii lui Manchester United vor să-l aducă pe Harry Kane lângă Marcus Rashford și le oferă salarii astronomice. Lui Kane, 340.000 de euro pe săptămână, iar actualului său golgheter, peste 282.000 săptămânal.

Pe finalul unui sezon cu mai multe umbre decât lumini, Manchester United pregătește deja stagiunea viitoare. Iar prioritatea managerului Erik ten Hag este aducerea lui Harry Kane, de la Tottenham. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, dacă-i convinge pe londonezi să-și cedeze golgheterul, United e gata să-i ofere acestuia un salariu-mamut: 340.000 de euro pe săptămână!

Laszlo Balint, OUT de la UTA Arad » E înlocuit de Mircea Rednic! Comunicatul oficial
UTA ARAD
Laszlo Balint, OUT de la UTA Arad » E înlocuit de Mircea Rednic! Comunicatul oficial

Harry Kane ar costa-o pe Manchester United peste 100 de milioane de euro!

Kane are contract cu Spurs până-n 2024 și transferul său depinde de patronul Daniel Levy. În cazul în care acesta va accepta să se despartă de jucătorul-emblemă al clubului, sursa citată susține că șefii lui United vor trebui să bage mâna adânc în buzunar. Peste 100 de milioane de euro i-ar costa!

Dacă vine Kane, nu înseamnă că Ten Hag va renunța la Marcus Rashford. El se gândește la un cuplu în atac și de aceea se discută cu atacantul crescut la Academia clubului prelungirea contractului scadent în 2024. Lui Rashford i se va propune un salariu cifrat la peste 282.000 de euro săptămânal - susține tabloidul The Sun.

Mai puțini bani pentru De Gea

Ca să aibă mai multe fonduri pentru a finanța contractele lui Kane și Rashford, United intenționează să-i taie din bani lui David De Gea. Portarul spaniol în vârstă de 32 de ani este la finalul unui acord care-i garanta cel mai mare salariu din lot: 423.000 de euro pe săptămână. Dacă prelungește, va câștiga doar 226.000.

28de goluri a înscris Marcus Rashford pentru Man. United în toate competițiile sezonului 2022/2023. Harry Kane cu două mai puțin, în contul lui Tottenham

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

VIDEO + FOTO Ronaldo, un car de nervi după ce a fost eliminat din semifinalele Cupei Regelui » S-a luat membrii propriului staff + Nici Petrescu nu a scăpat

Nagelsmann pune două condiții! E dorit de o altă echipă din Premier League, după ce negocierile cu Chelsea au căzut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  25 Aprilie 2023, 11:22

Inca o dovada ca United nu stie sa faca transferuri! Iar vor cheltui 200-250 mil euro pe maxim 3 jucatori,cand ei au nevoie de minim 6! Kane se va stinge de tot fix din vara,iar United iar va avea un atac vai de capul lui pentru inca 2 ani,cat va dura sa scpae de Kane,timp in care il va irosi si pe Rashford!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează