INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

”Manchester United” Hotel! » Suporterii lui Utd vor avea propia lor clădire

Hotelul va ocupa o suprafață de 8.000 de metri pătrați și va putea găzdui pînă la 1.200 de fani
Hotelul va ocupa o suprafață de 8.000 de metri pătrați și va putea găzdui pînă la 1.200 de fani

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 20:37

Clădirea rezervată în exclusivitate suporterilor va fi ridicată pe Calea Sir Matt Busby, în apropierea stadionului Old Trafford. Va avea 10 etaje şi 139 de locuri.

Fostul căpitan al lui Manchester United, Garry Neville, şi Clubul suporterilor au depus deja actele necesare şi aşteaptă acum aprobarea Consiliului din Trafford pentru a demara lucrările la hotel. Unul cu totul şi cu totul special, în condiţiile în care va fi rezervat în exclusivitate susţinătorilor campioanei en titre a Angliei.

Finanţată de Neville din fondurile strînse în mai, la meciul său de retragere, clădirea va fi construită pe Calea Sir Matt Busby, în apropierea tribunei de nord-est a stadionului Old Trafford. Parterul şi primele două dintre cele 10 etaje vor găzdui baruri, restaurante şi birouri, iar restul va avea statut de hotel, cu 139 de locuri. Întreg stabilimentul - nici nu se putea altfel - va fi decorat în culorile roşu-alb-negru ale lui United.

"Sînt pentru aprobarea proiectului, deşi ţin cu Manchester City. Va aduce multe afaceri şi locuri de muncă în zonă" (Mike Cordingley, consilier în Trafford)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close