INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - EVERTON 3-1

VIDEO Manchester United, victorie în fața lui Everton, în runda a treia a Cupei Angliei

Foto: Facebook @ Manchester United
Foto: Facebook @ Manchester United

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 08:32 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 09:47

Manchester United a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe Everton, în runda a treia din Cupa Angliei. 

Trupa lui Erik ten Hag a deschis scorul încă din minutul 4. Marcus Rashford a centrat pe jos din banda stângă, iar brazilianul Antony a trimis mingea, prin alunecare, în plasă. 

VIDEO. Rezumat: Manchester United - Everton 3-1

Doar câteva minute mai târziu, Demarai Gray a semnat prima ocazie a oaspeților. Englezul a șutat de la marginea careului, iar David de Gea a respins balonul în bară. 

„Umilitor! Ține bara în loc să prindă mingea” » De necrezut ce a făcut De Gea! Filmul unei gafe colosale
ANGLIA
„Umilitor! Ține bara în loc să prindă mingea” » De necrezut ce a făcut De Gea! Filmul unei gafe colosale

Everton a reușit să egaleze în minutul 14. Neal Maupay a centrat din banda dreaptă, David de Gea a scăpat balonul printre picioare, iar Conor Coady, fundașul central al „caramelelor”, a profitat de eroarea spaniolului și a împins mingea în plasă. 

Manchester United a trecut din nou în avantaj la 7 minute de la reluarea jocului. Christian Eriksen i-a pasat lui Marcus Rashford. Englezul a trecut de fundașul dreapta al lui Everton, irlandezul Seamus Coleman, a centrat în fața porții lui Jordan Pickford, iar Conor Coady, autorul golului oaspeților, și-a trimis balonul în proprie poartă. 

În minutul 74, Dominic Calvert Lewin a înscris pentru Everton. Golul acestuia a fost anulat însă, pe motiv de offside. 

„Diavolii roșii” au stabilit scorul final în minutul 7 al prelungirilor. Alejandro Garnacho, intrat în minutul 71 în locul lui Anthony Martial, a fost faultat în careu de către Ben Godfrey, unul dintre stoperii lui Everton. 

Marcus Rashford a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă și a ajuns astfel la a 5-a partidă consecutivă în care înscrie pentru gruparea de pe Old Trafford. 

S-a terminat 3-1 pentru Manchester United, formație care va juca următorul meci tot pe teren propriu, în compania lui Charlton, în „sferturile” de finală ale Cupei Ligii Angliei. 

Everton va disputa următoarea partidă pe data de 14 ianuarie. Elevii lui Frank Lampard vor primi vizita lui Southampton, în runda cu numărul 20 din Premier League. 

Caseta meciului Manchester United - Everton 

Citește și:

Fiul lui David Beckham a semnat cu un club din Premier League

„E o mare lovitură” » Van Dijk s-a accidentat și riscă să rateze duelul cu Real Madrid din Champions League

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează