INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DISPERAT

Mancini plînge după Tevez

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Managerul lui Manchester City, Roberto Mancini, se roagă pentru o întoarcere cît mai rapidă a lui Carlos Tevez (foto) din Argentina.

 

Tevez a plecat acasă după ce soţia sa a născut prematur în urmă cu şase săptămîni. Fetiţa lor încă se află la "Terapie Intensivă" şi la City nu se ştie nimic despre data revenirii atacantului în Anglia.

"Nu ştiu cînd se întoarce, dar ar fi bine să-l avem în următoarele zile. Fără el nu înscriem, aţi văzut şi cu Liverpool. Nu-l am decît pe Adebayor în atac, Bellamy a revenit de cîteva zile, iar Roque Santa Cruz e accidentat", s-a plîns Mancini.

Pe City o aşteaptă o perioadă extrem de dificilă. Miercuri joacă în Cupa Angliei, cu Stoke City, apoi are deplasare la Chelsea, în campionat, şi ulterior va da ochii cu Tottenham, contracandidată la locul 4 în Premier.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  22 Februarie 2010, 12:09

ia-l pe mutu. :))

 •  22 Februarie 2010, 11:32

Castiguri 100% garantat pe www. FALVOROTARYBIDS .RO - totul depinde de tine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează