INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mandarine de la Darijo Srna » Gest umanitar: căpitanul lui Şahtior ajută copiii din Doneţk

Srna, din 2003 la Şahtior, cel mai vechi jucător trupei lui Lucescu // Foto: Reuters
Srna, din 2003 la Şahtior, cel mai vechi jucător trupei lui Lucescu // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:55

20 de tone de citrice a cumpărat croatul din oraşul natal, Metkovici. Apoi le-a trimis tuturor şcolilor din oraşul sub asediu.

Războiul din Ucraina continuă, Rusia îi susţine cu arme pe separatişti, care ţin încă regiunea Donbas într-o înfricoşătoare stare de asediu. Darijo Srna, 32 de ani, căpitanul lui Şahtior, e la "naţionala" Croaţiei, are meci cu Italia în preliminarii, dar se gîndeşte la Doneţk, "oraşul sufletului meu. 11 ani am fost încurajat aici, şi tot aici m-am format ca om şi ca fotbalist".

De aceea, jucătorul le-a făcut un cadou puştilor din Doneţk: 20 de tone de mandarine. Le-a cumpărat din Metkovici, urbea natală, şi le-a trimis deja la şcolile unde învaţă 23.000 de copii.

"Cînd eram mic, am trecut şi eu printr-o perioadă dificilă, în care aveam nevoie de ajutor. Doneţk mi-a dat mult, iar aceste fructe reprezintă o mică parte din recunoştinţa mea. E un gest din inimă", a fost mesajul croatului, dezvăluind că va trimite un transport cu ajutoare şi înaintea sărbătorilor de iarnă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează