INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIU

Manuel Neuer a fost desemnat cel mai bun jucător din 2014 » Vezi echipa anului

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 decembrie 2014 17:45

Manuel Neuer a cîştigat Cupa Mondială cu Germania şi a avut un sezon foarte bun cu Bayern Munchen, iar publicaţia L'Equipe l-a desemnat cel mai bun fotbalist din 2014.

Manuel Neuer se află în luptă directă cu Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi pentru Balonul de Aur şi a cîştigat deja o bătălie cu cei doi.

În ancheta publicaţiei L'Equipe, portarul german a fost desemnat cel mai bun jucător din 2014, fiind urmat de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

Cei de la L'Equipe au publicat şi echipa anului 2014:

Manuel Neuer (Bayern) - Philipp Lahm (Bayern), Sergio Ramos (Real Madrid), Matts Hummels (Borussia Dortmund), David Alaba (Bayern), Toni Kroos (Bayern/Real Madrid), Angel di Maria (Real Madrid/Manchester United), Xabi Alonso (Real Madrid/Bayern) - Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Neymar (Barcelona)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  28 Decembrie 2014, 12:19

adica ati vrut sa o scrierti asa: 4-2-3-1 NEUER LAHN, RAMOS, HUMMELS, ALABA KROOS, ALONSO DI MARIA, MESSI, C RONALDO NEYMAR

plischi
plischi  •  28 Decembrie 2014, 10:22

daca nu din alt motiv, atunci pentru faptul ca este singurul portar si jucator in acelasi timp din fotbalul mondial, neuer a fost anul acesta (care inca n-a trecut) cel mai bun.

nemonyta
nemonyta  •  28 Decembrie 2014, 09:59
Postat de zidane92 pe 28 Decembrie 2014, 09:19

Gareth Bale si James nu au loc in echipa ideala a "prestigioasei" l'equipe de neymar si messi care au fost zero in 2015,pai cand il pui in echipa ideala pe messi care a vomitat de mai multe ori decat a dat goluri ,pentru mine e clar ancheta asta=hartie igienica,nu ma pronunt daca neuer sau cr7 e jucatorul anului,dar in 2014 sa-l bagi pe messi intr-o ancheta de fotbalistul anului in fata lui di maria,bale sau james e jenant,penibil,ridicol,in stil kakalonez!

cred si eu ca au fost zero in 2015....anu nici nu a inceput inca. e intr-adevar ridicol sa ii bagi pe messi si neymar in aceasta echipa, in afara de faptul ca datorita lor nationala a ajuns in finala WC respectiv semifinala.....ei nu au facut absolut nimic anu asta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează