INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS SEVILLA

Manuel Ruix de Lopera a vîndut clubul Betis pentru 20 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2010 00:00

Manuel Ruiz de Lopera a anunţat, miercuri, vânzarea clubului Betis Sevilla, din liga a doua spaniolă, noul proprietar, Luis Oliver, plătind pentru pachetul de acţiuni, potrivit cotidianului Marca, suma de 20 de milioane de euro.

"Noii proprietari vor întări echipa şi vor face o echipă Betis Sevilla mare. I-am văzut cu dorinţa de a face performanţă şi am dorit să închei această tranzacţie. Astfel, le dau câştig de cauză celor care mi s-au opus şi care mi-au cerut să plec de la club.

Sper că acum aceşti suporteri sunt mulţumiţi. Luis Oliver a fost primul care s-a arătat interesat de club", a declarat Manuel Ruiz de Lopera într-o conferinţă de presă ce a avut loc miercuri după-amiază.

Potrivit cotidianului Marca, tranzacţia s-a realizat în schimbul sumei de 20 de milioane de euro, la finalul unei întâlniri care a durat aproximativ opt ore în noaptea de marţi spre miercuri.

Publicaţia citată menţionează că tranzacţia trebuie să fie aprobată acum de Consiliul Superior al Sporturilor, care a anunţat că a primit doar un fax prin care este informat despre cumpărarea pachetului de acţiuni deţinut de Lopera de către firma Bitton Sport şi că este nevoie de actele în original, pentru a putea analiza şi aproba această tranzacţie.

Marca menţionează că antrenorul Víctor Fernandez va continua să pregătească echipa, care a încheiat sezonul trecut pe locul patru în liga a doua spaniolă şi a ratat accederea în Primera Division.

Manuel Ruiz de Lopera a fost timp de 18 ani patronul clubului Betis Sevilla.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  08 Iulie 2010, 00:05

pt un club ca betis 20 mil inseamna aproape pe gratis deci inseamna ca patronul ala chair iubeste acea echipa si cand vede ca echipa nu mai are performaante o vinde nu ca borcea care prefere sa se bata pt lou 6 decat sa vanda odata clubu unuia care vrea sa faca performanta la dinamo!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează